Lykkeleg - udvalgt kvalitetslegetøj

Kitchen details + spar 15 % på String

image

String hylde (spar 15% se nederst i indlæg) / Plint Elkeddel /By Nord Thehætte / Design Letters espressokopper + sukkerskål/mælkekande / Royal Copenhagen kopper / Kusmi the / Nicolas Vahé kakao / Hay urtepotte

Jeg får tit mange kommentarer og spørgsmål til vores køkken, hvorfor jeg tænkte at det var på sin plads at lave et lille indlæg herom. Vi har snart boet i huset i to år – forstår slet ikke hvor tiden er blevet af! Vi er langt fra færdige med at indrette, men vi er heller ikke de hurtigste knallerter på havnen til den slags herhjemme 😉

I vores køkkenalrum mangler vi at få sat metrofliser op langs væggen bag komfuret samt et nyt spisebord. Vi vil have et rustikt plankebord for at bryde de lidt hvide sterile flader. Jeg drømmer om et smukt et af slagsen fra fantastiske By Løth – men vi må se hvad SU budgettet siger om det 😉

Ydermere mangler vi et par småting derude, men de er ikke så vigtige. Jeg drømmer desuden om at skifte vores emhætte ud til en der blot sidder i loftet. Hvorfor vi ikke tænkte på det fra starten, aner jeg simpelthen ikke!

image

Nicolas Vahé olivenolie / House Doctor Skærebræt / Normann Copenhagen ternet smørrebræt / Anne Black vase / Hay bakke / Royal Copenhagen krukke

Selve køkkenet er fra Designa. Det var det køkkenfirma Eurodan, som byggede huset, havde et samarbejde med. Det er vi egentlig fint nok tilfreds med. Vi ville gerne have køkkenet hvidt og enkelt og denne grebsfrie model var det, der tiltalte os mest.

Selve bordpladen er af et produkt, der hedder Designcore. Et produkt Designa selv stod for og som skulle være virkelig lækkert samt af Corian lignende kvalitet. Det var voldsomt dyrt og vi har det gennemgående på badeværelserne også. Desværre er vi bare slet ikke tilfredse med kvaliteten – så det vil jeg fraråde andre at smide penge efter.

image

Vipp pedalspand  / Design Letters skåle til Anton / By Nord viskestykkeKitchen AidKubus Bowl til frugt

imageVipp dispenser / String hylde / IKEA gallerihylder /

Sidste år valgte jeg at male en af væggene grå for at gå lidt kontrast ind i rummet. Jeg er stadig glad for resultatet, selvom jeg nogle dage drømmer om det hvide look igen 😉 Men farven får lov til at blive – ellers slår manden da mig også ihjel… 😉

image

Skænk Mistral / Billeder Images By Langfeldt / Kubus Bowl / Flowerpot lampe / Kähler stribet vase / Lyngby vaser / Kähler skål (udgået)

Jeg er meget glad for den enkle og nordiske stil. Træ, douche farver og hvide flader. Jeg elsker mærket By Nord, som næsten alle vores tekstiler i huset er fra. Det passer godt til min stil og jeg bliver aldrig træt af deres design.

Jeg er ret glad for vores gallerihylder fra IKEA, som vi bruger til de kogebøger vi bruger mest i hverdagen (og de pæneste vil jeg gerne indrømme). Vi skal dog have en hylde til, da jeg har bestilt et par bøger mere 🙂  Jeg synes at de giver lidt farve til rummet og så er de lige ved hånden når man skal bruge dem.

Jeg har sat links ind under billederne til de ting jeg har kunne finde på nettet – mange af jer har gennem tiden spurgt ind til dem.

—————————–

Spar 15 % på ALT String furniture

Designdelicatessen har 15 % på ALT String, så nu kan du få de populære String pocket hylder som vist i indlægget med besparelse.

Brug koden sf2015 og rabattten fratrækkes automatisk!

Særtilbuddet gælder fra torsdag d. 17/9  til og med fredag d. 25/9 2015 – også på varer som ikke er på lager!

Indlægget indeholder affiliatelinks

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

2 kommentarer

 • Så fint køkken den er i øvrigt også ret vild , jeres basilikumplante. Har den altid være det, eller du bare mega sej til at passe den?

  Knus S

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria-Therese

   Tak søde Signe.
   Ja den er gigantisk! Den var også stor da jeg købte den men nu er den eksploderet 😉 Den står et godt sted. Dejligt solrigt og vand hver dag så kører det 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lykkeleg - udvalgt kvalitetslegetøj