Fredagsfri

Spar 20% på ALT Molo – også nedsatte varer!

imageREKLAME

Jeg har fået lov til af Boozt at forkæle jer søde læsere med en helt unik rabatkode til at shoppe molo med 20% for. Tilbuddet gælder på hele den nye kollektion samt nedsatte varer – så der er gode penge at spare.

Jeg har tidligere købt mig fattig i molo. Især da ungerne var mindre shoppede jeg løs af deres bodyer, heldragter samt undertøj som jeg var kæmpe fan af. Det holder bare vask efter vask og mon vi ikke alle har haft Molos striber eller stjerneprint i ungernes skabe?

Siden er jeg blevet lidt farveforskrækket men jeg synes stadig at nogle af deres styles er top lækre. Deres overtøj er ligeledes god kvalitet og deres gummistøvler er skønne at se på 🙂

De laver nogle ret fede jeans som Harald er glad for og molo er ret cool i sit udtryk og det er et hit når man snart fylder 10 😉

Nogle af mine favoritter ser i på collagen – Gro er vild med de gule sommerfugle og dem kan i altså shoppe i dag lørdag og KUN i dag med 20 %. Rabatten gælder på ALLE varer men ved køb over 599 kr.

Rabatkoden er: mamamaruska20 og du finder alt molo HER

God lørdag og god shopping 🙂

Indlægget indeholder affiliatelinks

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

2 kommentarer

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fredagsfri