På onsdag...

Billig fin t-shirt som skjuler feriemaven

REKLAME

5

Selvom jeg proklamerede HER at jeg ville dyrke en masse motion henover sommeren således at de ekstra 6 kilo ikke skulle blive til 10 – så er de 6 kilo altså ikke ligefrem blevet mindre trods gode kilometer i løbeskoene. Men jeg orker ikke at bekymre mig om det ekstra sul lige nu – jeg må tage det når jeg er ude på den anden side af ferien selvom jeg godt gad have spankuleret rundt stanglækker og slank i Paris i morgen og følt mig lidt godt tilpas i eget skind under den kommende modeuge.

3

MEN min løsning lige nu, er at finde noget tøj der sidder lidt bedre og skjuler dellerne. Jeg har nemlig fået lidt “håndtag” som det så charmerende hedder og det har jeg aldrig haft før. Måske det er alderen??! 😉

Jeg stødte på disse fine t-shirts i går da jeg hentede en pakke, og måtte straks have 2 stk. med hjem – en i hver farve. De skjuler nemlig lige præcis de føromtalte “håndtag” eller “muffinformen” som det også så charmerende kaldes.

Det bedste er at de kun koster 119,- stk og det er lige til at tage med. Så de ryger altså i kufferten når jeg i morgen vender snuden mod min yndlingsby Paris.

64Du finder dem lige HER

Hermed et tippet givet videre hvis der er andre end mig, der har uønskede buler;)

PS: Photo Credit til Harald 😉

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

4 kommentarer

 • Katrine

  Hvor er det bare en fin top – jeg er vist også nødt til at klikke den hjem i begge farver ☺️ Hvordan er den i størrelsen?

  Og hvor er dine sandaler fra? De ser simpelthen så behagelige ud 😍

  God tur til Paris 💸

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mamamaruska

   Den er bare så fin – og dejlig at have på 🙂 Jeg har en small på og den er god rummelig som du kan se 🙂

   De er også meget behagelige og man kan gå langt i dem. De er fra Billi bi 🙂

   Tak – det bliver dyrt 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den ser virkelig dejlig behagelig ud og pæn! Mon den ikke også kan skjule en post-graviditetsmave. Tak for tippet😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mamamaruska

   Det tror jeg snildt den kan 😉 Det vil den være oplagt til 🙂

   Selvtak – dejligt det kunne bruges.

   Kh Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På onsdag...