Mandagsønsker

Rå og billig knage

Det tog mig så kun 5 år (!) at finde en rå og enkel knage til badeværelset, som jeg synes passede ind. I know – vi er såååå langsomme. Men hey – nu har jeg fundet den der passer helt perfekt ind, og så koster den nærmest ikke mere end 2 julemagasiner… Kim satte den op i lørdags, og jeg er så glad for den – den passer som skabt til den væg, og kan rumme både håndklæder, badekåbe og lidt nips i form af sæber, skrubbehandske osv. Den er perfekt! Den fede knage koster nemlig kun 152 kr lige nu! Normalt koster den 179,- hvilket jo heller ikke er noget man bliver voldsomt fattig af, men lige nu kan man altså få 15% på den, samt en masse andre ting i øvrigt. Find knagen lige her Knagen er fra brandet Muubs som jeg er svært glad for. Se bare lige denne her engang – hvor fed er den lige? Den gad jeg godt have på selvsamme badeværelse faktisk. Eller måske i entréen til alt det løse. Suk den er pæn!Og nu vi er ved Muubs, så er der mange af jer der har været vilde med den puf jeg har vist frem på Instagram i stuen. Vi er faktisk selv så glade for den, så vi netop har købt en mere, som I også kan se på billedet herunder. Så har begge unger en når der skal spises is lørdag aften foran fjerneren 😉 Men puffen er også på tilbud lige nu, så måske det var en idé at slå til nu – så har du en ekstra siddeplads til jul. 

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandagsønsker