Velkommen december

Mandagsønsker

1 Så fin, enkel og billig kjole / 2 Sødt pandebånd / 3 Lang lædernederdel / 4 Fin glimmerkjole / 5 Luksus net i skind 6 Rød og billig julestrik med perler / 7 Smuk og julet BH / 8 Fineste nederdel i skind* / 9 Lækker fløjls blazer* / 10 Sød og smuk kjole med blonder* / 11 Fine billige  stiletter / 12 Leopard buksedragt* / 13 Fin nederdel med plissé* / 14 Fede og rå støvler / 15 Musthave luffer*

Mandagsønsker og dejlige planer for ugen

Jeg håber at I har haft en dejlig weekend samt en skøn start på december. Jeg selv har døjet med nogle maveproblemer hele weekenden grundet noget penicillin jeg er på med næsen. Så det der skulle have været en festlig lørdag aften med søde damer, tapas og bobler, blev til valfart mellem toilet og sofaen hvor vi så julekalender. Øv altså! Især når jeg ikke er så god til at komme ud – havde sådan glædet mig!

Men vi fik heldigvis julehygget en lille smule og hygget i går da vi tyvstartede fejringen af Gro som har fødselsdag på fredag. Vi har dog ikke fået pyntet helt op endnu, som jeg også skrev om i lørdags, men her er allerede julet med forskellige kranse, adventskrans og kalenderlys – der skal ikke så meget til før det emmer af jul synes jeg. Jeg er jo ikke til nisser og julestjerner i hobevis 😉

Jeg har igen denne uge fundet lidt lækkerier frem til jer – og fik I iøvrigt set dette indlæg med gaveinspiration til pigerne? Der kommer et til drengene kommer lidt senere på ugen til jer der har efterlyst det. Nå det var lige et sidespring.

Denne uge har jeg fundet en masse sorte og klassiske lækkerier, fine og billige stiletter, en rød julestrik og meget mere. Jeg tror også jeg må eje et par luffer* mere – jeg elsker de brune jeg købte! Og de sorte passer til det hele, så tror jeg skal ønske mig et par mere. Sidste uge snakkede jeg om nogle vanvittige lækre leopard lækkerier* der var kommet, og jeg har selv købt et sæt med bukser og bluse – hold nu op det er blødt og lækkert! Og pænt. Og så til næsten ingen penge. Det sælger så hurtigt – så du skal ikke vente for længe. Og til alle jer der har spurgt indtil min story på Instagram, så får I det også lige her. Jeg har taget størrelsen der hedder s/m. Det kan virkelig anbefales – især til at sidde og se julefilm i sofaen i #jegsigerdetbare

Denne uge er travl men dejlig –  især i morgen aften sker der noget jeg ser jeg frem til. Jeg skal nemlig ind og se julekoncert med Mariah Carey – ej men det er SÅ stort. Jeg har været fan siden jeg var teenager jo. Det er vores julefrokost med Paia Copenhagen, så det bliver bare helt vildt hyggeligt at vi 3 tøser rigtig skal julehygge <3

Må I få en dejlig julet uge – kram til jer.

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velkommen december