Ta' 4 - betal kun for 3

Sommerferie bootcamp

c423df68a606fa53534ba29dd1a209f4Nu skal det være. Jeg skal simpelthen have skrællet de 6 kilo af der har sneget sig på siden jul. Det kan både ses og mærkes. Tydeligt.

Jaja, sidder du sikkert bag skærmen og tænker – men det kan man altså. Især jeg selv kan – og det er det, der i virkeligheden gælder. Når man ikke selv er tilfreds, så er det fuldstændig ligegyldigt hvor mange komplimenter familie og venner kan kaste om sig med. Det er simpelthen for åndsvagt at gå og dagligt irritere sig over det når man nu bare kan gøre noget ved det (jaja first world problem i know – men når man virkelig bliver ked så er det vigtigt at tage fat på).

Det gør mig ked og usikker – to ting der ikke harmonerer med en travl hverdag, dårlig selvtillid og to børn som man skal være rollemodel for. Jeg kan mærke at jeg trænger til et spark bagi for ellers hedder de 6 kilo pludselig 10 og så bliver det endnu værre. Jeg kender jeg mig selv godt nok til at så går det galt. Forstået på den måde at så kan jeg ikke styre det. Så kan jeg ligeså godt gå all in og så begynder jeg at overspise og bliver tilsidst meget ulykkelig og desperat.

Spiseforstyrelsen der spøger

Når man én gang har haft en spiseforstyrrelse, er det svært at få et normalt forhold til mad. I hvertfald for mit vedkommende. Jeg har levet livet, efter min bulimi og anorexi stoppede, så mange år nu, at jeg kender de signaler der kommer, når det er ved at være tid til at jeg skal stoppe op. Og det er nu. Nu ligger jeg vægtmæssigt lige på grænsen til at veje det jeg gjorde dengang det hele gik galt for maaaaange år siden – og jeg skal ned på et leje hvor jeg føler jeg har det godt og er tilfreds når jeg kigger i spejlet. Det er ikke fordi jeg er syg nu – jeg har bare accepteret at jeg nok aldrig er den type der får et normalt forhold til min krop – især ikke fordi vi i min familie ikke har et stofskifte som gør at vi kan tåle at spise hvad vi vil. Desværre. Derfor har jeg tænkt mig at gøre noget ved problemet nu her i sommerferien hvor jeg har tiden til at motionere. Kosten kommer jeg ikke til at sætte ind på nu. Vi skal spise is, grille pølser og skumfiduser som skal skylles ned med kølig hvidvin – men min motion – den kan jeg gøre noget ved.

Sæt igang

Derfor har jeg tænkt mig henover sommeren, når jeg nu alligevel har SÅ lang ferie, at jeg skal lave min egen bootcamp! Jeg har desværre ikke råd til at hyre en personlig træner, selvom det er drømmen (har virkelig brug for et spark bagi engang i mellem), men jeg tager sagen i egen hånd! 8 uger har jeg til at komme i bedre form, blive strammet op og forhåbentlig smide lidt kilo hvis jeg er heldig. Kosten har stor betydning for et vægttab, men jeg skal ikke sidde og være kunstig sommeren over så jeg går all in på motionsdelen 😉

Planen

Jeg er stadig på penicillin for lungebetændelse, men jeg regner med stille at roligt at starte op så småt…

Jeg påtænker at løbe min faste (ikke at jeg har løbet fast længe) 4,5 kilometers runde hver anden dag eller 3 gange om ugen i hvertfald. Hvis mine knæ kan holde til det, vil jeg gerne op og løbe noget mere, men som udgangspunkt er det planen. Det er ingen stor tidsrøver og det er en god motivation for mig. Derudover vil jeg følge Maschas træningsdel i bogen jeg gik igang med i januar – ret fede øvelser synes jeg som virkelig gav noget.

Løb og de øvelser kombineret håber jeg vil give pote, således at jeg om 8 uger fra i dag mandag, vil føle mig bedre tilpas og også se bedre ud. Jeg er optimistisk nu – men jeg kan mærke at motivationen er der og så er det om at kaste sig ud i det.

Følg med

Jeg påtænker at lave et indlæg når jeg er halvvejs, både så i der skulle have lyst til at følge med får en midvejsstatus, men også for min egen skyld. Det er ofte en motivation at vide at nu har man skrevet noget sort på hvidt – så er det ikke så nemt at bakke ud. Når de 8 ugers hjemme bootcamp er gået, vil jeg skrive om resultaterne og også bringe før/efter billeder hvis der er noget at vise – som jeg virkelig håber der er.

Andre der bare er ved at få nok af at gå og brokke sig over dellerne, men også bare har ladet det stå til?

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ta' 4 - betal kun for 3