Højt til hest med Playmobil

Det der sommerferie…

…det er altså helt ok!

 

summerSidder i skrivende stund i min elskede morgenkåbe med søvn i øjnene, morgenmad foran mig og to glade unger der er friske som aldrig før. Vi har sovet til lidt i 9 – total luksus! Omsider har ungerne forstået det koncept med, at når man er lidt længere oppe end normalt, så må man godt sove længe. Noget vi har efterspurgt i 9 år nu… Men med fare for at jinxe det – så er det som om at det virker nu 😉 YAY!

Vi nyder de her dage, hvor det blot er os tre hjemme – selvom vi selvfølgelig savner farmand – så er det rart at hive stikket ud og gøre hvad vi har lyst til – i roligt tempo.

Ovenpå min eksamen og lungebetændelse trængte jeg i særdeleshed til at hive stikket ud – og ungerne gjorde faktisk det samme. Indtil videre har vi været på tur her i lokalområdet, en tur i den Blå Planet (wau – der er smukt, i må se mere derfra en anden dag) og i dag står den på en tur i Tivoli, hvor Lærke fra MGP i aften giver en lille koncert. Behøver jeg at sige at ungerne glæder sig??

Vi har været så heldige at min søde veninde Camilla har givet os selskab forleden da vi var i den Blå Planet og tager også med os i Tivoli. Ungerne er vilde med hende – og det samme er jeg og så er det SKØNT at kunne snakke lidt voksensnak også når jeg nu har ungerne alene det meste af dagen 🙂

Vi håber at regnen bliver væk og glæder os til en dag fuld af sjov!

God torsdag til jer <3

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Højt til hest med Playmobil