Sengetøjet dine børn vil elske! (og lidt mor)

Sponsoreret video – Thank you, Mom

It takes someone strong to make someone strong.

This summer, as we celebrate the world’s athletes at the 2016 Olympic Games, let’s not forget the person whose strength inspired them along the way:

Mom. Thank you, Mom.

Jeg fik en klump i halsen og blev oprigtig rørt da jeg så nedenstående lille film. Filmen er lavet for P&G i anledning af OL som lige for tiden løber af stablen. De ønsker at hylde de stærke personer  bag atleterne og huske på hvad det er der har gjort dem til den person de er i dag.

Jeg elsker at se OL og har selv dyrket meget gymnastik som barn, hvorfor jeg også tror at det var derfor at jeg blev så rørt af filmen. Jeg kunne genkende blikket i atleternes øjne. Utrygheden, nervøsiteten men også troen på at man var god nok uanset hvad. Med den rette støtte skulle det nok gå.

Hvad enten man klarede det til medalje eller ikke, så var opbakningen stor fra min mor dengang og stoltheden lyste ud af hendes øjne når man gik på banen. Det var nok at kaste et blik på hende når jeg var nervøs eller blot lukke øjnene og tænke på de ord hun havde sagt – så faldt pulsen, man holdt ryggen rank og gjorde sit bedste.

Min mor har altid været den vigtigste person i mit liv indtil jeg selv fik mand og børn. Nu jeg selv er blevet mor, ved jeg hvilken kæmpe rolle det er man har sagt ja til resten af livet. Jeg glemmer ikke hvor jeg kommer fra og hvilke værdier jeg har med i bagagen.

Det er netop det der har gjort mig til den Maria jeg er i dag.

Tak mor ♡

 

Indlægget er sponsoreret af P&G

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sengetøjet dine børn vil elske! (og lidt mor)