Bananas

Hvad vil i vide?

11349368_191172417921568_1001706750_n
Jeg er selv lidt smålun på de bloggere som deler løst og fast, interessant/uinteressant, sjovt, plat, ligegyldigt, seriøst og alt mulig anden information om dem selv online. Jeg kan godt lide at “se” personen bag skærmen og få lidt mere indblik i hvem de er som person. Især hvis det fx. er deres bedre halvdel, et familie medlem eller gode venner der deler ud af  deres viden, er jeg hooked. Jeg suger det hele til mig – gang på gang.

Derfor – og hvis det nu falder helt til jorden så snakker vi ikke mere om det – vil jeg høre om det er noget i har lyst til? Er i ligeglade med hvem jer er? Ved i nok? Hvad vil i vide og ville i være interesseret at høre min mand fortælle lidt facts om mig (hvis han vil vel at mærke)?

Video – er det noget jeg skal kaste mig ud i? Min mand foreslog mig det for snart 2 år siden men måske jeg er ved at være klar nu? Ville i være interesseret i at høre mig ævle om mig selv samt løst og fast mens i rent faktisk kan se mig? 😉

Jeg kaster boldene op i luften til jer – og så må vi se om i gider gribe nogle af dem. Hvis i har lyst må i meget gerne smide en kommentar nedenunder så jeg ved hvor i står. Ligeledes må i meget gerne ønske hvis der er noget bestemt i savner her på bloggen eller andre ting.

Kom frisk 🙂

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

2 kommentarer

 • Gunhild

  Video lyder sjovt. Det ville jeg meget gerne se. Jeg kan godt lide at følge din blog, fordi du er meget naturlig, og jeg kan sætte mig ind i det som du blogger om☺ jeg kan godt lide dit hus og dine børn er meget søde ☺. Jeg er ofte blevet inspireret af dig, for eksempel har jeg en glitter sølv bluse, dog fra H&M 😉 også kan jeg lide at læse om hvordan du tackler din kronisk sygdom, idet jeg selv har CF. Forsæt det gode arbejde 😙

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria-Therese

   Tak for din kommentar 🙂
   Dejligt at høre at du bliver inspireret og at du synes jeg er naturlig. Det synes jeg nemlig også selv 🙂

   Jeg må se om jeg kan finde på noget video 😉

   Rigtig god dag 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bananas