Game over!

Spar 20 % hele weekenden

REKLAMEcahetu20 copy

1 HER / 2 HER / 3 HER / 4 HER / 5 HER / 6 HER / 7 HER / 8 HER / 9 HER

Et lille pip fra sengekanten. Jeg er stadig hårdt ramt af sygdom men satser stærkt på at være tilbage for fuld kraft næste uge! 😉 Indtil da får i lige her et skønt shoppetip som gælder hele weekenden over. Vejrudsigten lover regn og hvad er så bedre end at kunne sidde indenfor i varmen og klikke lidt lækkerier hjem med 20 % rabat? Det kan vi vist hurtigt blive enige om lyder helt ok ik ?;)

Det er skønne Cahetu, som jeg jo de næste par måneder er heldig at være en del af, som er i forkælelseshumør. De fejrer nemlig at de er flyttet lager. Du kan tro at Camilla og Helle bag shoppen har knoklet med at pakke og flytte det hele, og snart flytter vi i helt nye omgivelser. Det bliver så spændende!

* SPAR 20 % PÅ ALT I HELE SHOPPEN *

De vil gerne fejre den gode nyhed med jer og derfor giver de hele weekenden 20% på ALT i shoppen (dog undtaget varer til forudbestilling og i forvejen nedsatte varer) med koden spar20 og der er virkelig mange skønne brands i mellem. Alle mine favoritter i hvertfald. Aiayu, Hay, Rudolph Care, Carré, La Bruket og mange flere!

Jeg har samlet mine favoritter lige nu ovenfor på collagen og overvejer om jeg ikke fortjener at forkæle mig selv lidt midt i elendigheden 😉

Forkæl dig selv eller en du holder af lige HER

Rigtig dejlig weekend til jer <3

Indlægget indeholder affiliatelinks

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Game over!