Lidt om sorg

Cool på en ny måde

eccosponsoreret

Måske i har set nogle af mine søde bloggerkollegaer vise nogle fede sneakers frem her på det sidste? Jeg har i hvertfald bidt mærke i især de hvide cool sko med den iøjenfaldende sål.

Det er Ecco der står bag skoen som er en del af deres sprit nye kollektion ECCO COOL 2.0.

Kampagnen har fokus på at lave en unik og cool sko, hvor essensen er komfort og coolness kombineret med at være top praktisk – en sko som er kulminationen på Eccos mange års erfaring med kvalitetssko taget til et nyt moderne level.

Se selv i den korte video herunder, hvordan Ecco formår at være cool på en ny måde:

ECCO COOL 2.0 kollektionen består af de viste sneakers som er 100% vandtæt.  Skoen er unik, enkel og smart. Eccos erfaring med kvalitetsko kombineret med nutidens tendenser har givet os denne cool sneakers som både findes til kvinder, mænd og børn.

Jeg er selv ret vild med konceptet om sko til ungerne som er 100% vandtætte! Det er skisme smart når vi lever i Danmark, hvor regnvejr er lige så sikkert som Amen i kirken…. Jeg ved at Gro vil ELSKE den pink og Harald ønsker sig en hvid sko denne sæson.

Hold dig tør – hold dig cool. Det er da et koncept der er til at tage at føle på!

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt om sorg