Weekend

Kähler love

img_6625

reklameny


S M U K K E   N Y H E D E R   F R A  K Ä H L E R


Endelig er de fine forårsnyheder fra Kähler landet! Mange af jer har kommenteret især denne fine lille vase og det forstår jeg godt, for den er bare noget så fin! Derfor vil jeg også starte med at vise jer den og så tage nogle af de andre nyheder i et andet indlæg.

Vasen er en del af serien Unico som jeg er ret vild med. Serien er designet af den populære keramiker Anders Arhøj, som nok er bedst kendt for sine små keramiske spøgelser overtrukket med farvet glasur. Sådan et par eller 3 har vi i hvertfald også stående herhjemme…

Jeg er meget glad for den rosa skønhed og bruger den forskellige steder herhjemme. Lige nu huserer den vintergækker fra haven og den er den næsten som skabt til. Den er også super med blyanter i på kontoret skal jeg hilse at sige 😉

Kähler Kähler kähler

Indlægget indeholder affiliatelinks

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekend