Du er smuk alligevel mor

Liberty Love

img_5896


C R U S H   O N   L I B E R T Y


Én gang Liberty – altid Liberty. Jeg er vild med de blomstrede og meget smukke Liberty stoffer fra London, og har været det i mange år. Lige siden en god veninde introducerede mig til det for alt for mange år siden, har jeg altid haft en hang til de småblomstrede stoffer i mit hjerte. Jer der kender til Liberty, ved hvad jeg snakker om. I vores gamle hus havde vi en del Liberty. Særligt i form af sofapuder – og jeg elskede dem. Efter nogle år med blomster,  faldt jeg pladask for By Nord, og så måtte de småblomstrede puder skiftes ud med noget mere enkelt og nordisk. Nu er de tilbage – dog kombineret med By Nord puderne – for jeg savnede at der skete lidt i stuen og synes de er et fint match.

Jeg er stadig i krise over at stuen ikke er færdigindrettet, men tror på at vi nok skal nå i mål på et tidspunkt. Jeg ved ikke hvorfor det er så svært.

Anyway, nu har jeg i hvertfald lidt nye puder, og de er – hvis jeg selv skal sige det – vanvittigt smukke! Jeg har købt dem på Instagram af en sød pige der hedder Annika @libertybylyngholm – for det første, fordi min mors symaskine er afgået ved døden, og for det andet, så orkede jeg ikke at sy dem selv. Annika syer virkelig flot, og så er det til at betale det hun laver, hvilket også var en vigtig faktor. Jeg valgte blot hvilke prints jeg skulle have, og vupti så kom de ind af døren. Skisme smart 😉img_5890Jeg har læææææænge haft et crush på den karrygule Capel, og måtte afprøve om den fungerer herhjemme. Den er SÅ vanvittig smuk altså – og det er også den mange har spurgt ind til på Instagram. Jeg overvejer lidt om jeg skal have en aflang af den også, så der er en mere til at binde helheden sammen. Og så drømmer jeg om at forkæle Gro med sengetøj i den – men det er SÅ dyrt i voksenstørrelse – det var lidt bedre da hun var baby…

Den nederste på billedet hedder Wild Flower og er så fantastisk fin! Minder mig om forår og sommer, og det er ikke så ringe på de her kolde dage.

Er de ikke bare fine?img_6124

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Du er smuk alligevel mor