25 år siden jeg så 90210 i klubben!

Musthave til min terrasse

ikeaDrømmer du dig også væk til sol og sommer? Så tag et kig på IKEAS nye kollektion og få den sydlandske stemning på terrassen eller altanen når vejret forhåbentlig inden længe byder på mildere temperaturer.

Kender i det med at man ser noget man bare MÅ eje – særligt når man efter lidt tid lader blikket køre ned over prisen og hjertet så banker endnu mere – fordi at man faktisk har råd! Sådan har jeg det lidt med IKEAS nye kollektion. Særligt de viste style på collagen herover. Det er præcis den stemning jeg går efter ude på terrassen. Sidste år købte vi nogle super fede møbler som i kan læse om i dette indlæg, men der mangler lige lidt ekstra derude – og faktisk også et lille bord til vores anden terrasse. Men det har jeg ikke fundet endnu.

Jeg tænker at jeg i hvertfald skal have fat i den fede sofa. Hvis jeg er hurtig nok altså… Mon ikke mange er hoppet med på bølgen af naturmaterialer som er så moderne for tiden? Det tror jeg. Men jeg håber alligevel at jeg kan få fat i sofaen… og skillevæggen. Sidstnævnte vil være helt perfekt og jeg ledte faktisk forgæves efter en sidste år. Denne koster kun 449,- og er virkelig lækker! Den passer perfekt ind på vores træterasse som afskærmning mod nysgerrige blikke samt til at skabe lidt hygge. Ved nærmere eftertanke må den nok have førsteprioritet.

Ellers er jeg lidt lun på de fede store kurve. Gro mangler opbevaring til sine bamser og der kunne de være helt perfekte!

Jeg tænker umiddelbart at jeg skal teame op med min mor og en tur i IKEA i den nærmeste fremtid. Hun elsker nemlig ligeså meget at ose rundt derude som jeg 😉

Du kan se alle nyhederne lige HER og planterne fås også derude.

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

25 år siden jeg så 90210 i klubben!