10 x flade

Blinkesko som mor kan holde ud…

img_8695

reklameny


G U L D, G L I M M E R  & B L I N K


Jeg har fået et kryds i kalenderen som månedens mor herhjemme af Gro. Jeg nyder det så længe det varer vil jeg sige – man ved jo aldrig hvornår den lille dame skifter mening!

Årsagen er at hun i omtrent 100 år har ønsket sig et par blinkesko og ondemor her synes at det er noget pjat… Indtil jeg så disse skønheder af nogle guld-glimmer blinkesko hos Growingfeet. Så kunne jeg overtales med kys og kram. Jeg ved at Geox laver ordenlige sko da Harald har haft et par derfra før – min væreste frygt var nemlig med blinkende sko, at man skulle gå rundt i noget være bras. Forestillede mig et par tynde såler med et stort Duracell batteri nedenunder som holdt blinklyset igang 😉

MEN det er så ikke tilfældet skal jeg hilse og sige. De er virkelig pæne og af god kvalitet. Alle Geox sko er åndbare gennem huller i sålen, hvor fugt kan komme ud, og frisk luft kan komme ind i skoen – det er da smart! Hvem kan ikke lide guld og glimmer tilsat lidt (ikke så hidsigt) lys? Gro er ellevild og har  haft dem på lige siden!

De fås i flere varianter – også nogle mere farvestrålende hvis man er til det – men disse er da SÅ pæne!

Jeg tør slet ikke vise hende at jeg lige har opdaget at de også fås også som sandal

Find de fine guld-glimmer blinkesko her  og alt fra Geox her

Pssst: Har du set at du ovre på min Instagram profil kan vinde 500,- til Growingfeet? Jeg finder en vinder i aften kl. 22. Der kan du også se hvordan de lyser i virkeligheden på en lille snap 🙂

img_8696

Indlægget indeholder reklamelinks og skoene er modtaget i gave af Growingfeet

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 x flade