Jordnært, naturligt & bæredygtigt

Weekend på landet + planer for april

img_6624


L A N D L I G  R O


Som i måske har set på min Instagramstory, så tilbringer ungerne og jeg weekenden på landet hos mine forældre. Min mor var oppe og hjælpe os i torsdags, da Kim havde et arrangement med arbejdet, Harald sin svømning og jeg min opgave. Vi er jo selv i hverdagen med det hele da begge vores familier er bosat på Lolland, men de er flinke til at give en hånd med når vi beder om det i bestemte tilfælde. Så dejligt!

Det var sindsygt hyggeligt at have min mor herinde, selvom jeg sad og skrev opgave. Kender i det med at man bare har brug for et varmt knus i sin mors trygge favn? Sådan har jeg haft det ovenpå de sidste hårde uger. Derfor besluttede jeg også hurtigt at ungerne og jeg pakkede weekendtasken og hoppede med min mor hjem i bilen i går fredag og tjekkede ind i rolige omgivelser i min barndomsby. Så kunne farmand puste lidt ud på hjemmefronten mens vi andre blev tanket op med god energi på landet.

Nu står den på hygge i uanede mængder, sol, god mad og leg i haven. Jeg kommer altid ned i et helt andet gear når vi tjekker ind hernede og det er så rart at være barn igen med et fyldt køleskab med alle sine livretter og en mor der sørger for en. Nogle gange er det bare rart at have en mor selvom man selv er mor. En mor der fylder Knoppers i køleskabet, reder ens seng og sætter dåsecola på køl.

ALT ER LOVE!


N Y M Å N E D  –  N Y E  P L A N E R


I dag lørdag skriver vi 1. april. Say whaaaat! Jeg synes at den sidste måned er fløjet afsted helt ustyrligt hurtigt. Virkelig – hvor blev marts lige af?! Nu er foråret for alvor kommet og jeg glææææder mig til det er helt slut med nattefrosten så vi definitivt kan pakke vanterne væk til cykelturen om morgenen.

Mine overordnede planer for april er som følger:

* Færdiggøre mit kursus i Digital Markedsføring.

* Starte på et helt nyt og spændende kapitel i mit liv. Glæder mig til at fortælle mere!

* Påbegynde min sunde livsstil. For real! Det er NU der skal sættes ind, hvis jeg skal kunne passe mit sommertøj.

* Ind og se Saturday Night Fever med min mor og søster og lave en rigtig tøsedag ud af det.

* Nyde nogle dejlige påskedage i familiens tegn med æggejagt, gåture, påskefrokost og lidt for meget chokolade højst sandsynelig.

* Plante nogle skønne krukker til i haven, forspirre Lathyrus og Cosmos samt gøre terrassen klar til udelivet. Meget gerne med noget af dette nu man kan få 25% !

* Finde ud af hvilke flade sandaler jeg skal investere i dette forår/sommer. Mine gamle er ved at afgå ved døden og med mindre H&M laver dem igen, så må der altså findes en ny afløser.

Har i nogle spændende planer for april?

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jordnært, naturligt & bæredygtigt