Anbefaling: Flying Superkids

Fede kurve med rabat

kurvereklameny


M U S T H A V E


Da jeg i dette indlæg viste jer mine drømmesofaer, fik jeg et hav af henvendelser på de smukke kurve som stod på gulvet ved lænestolen. Nu er de kommet på lager så det skulle i selvfølgelig vide – og de er SÅ fine! Jeg har tilmed lige set at man kan spare 25 % på dem, så jeg tror at jeg slår til inden det er for sent!

De fås i tre størrelser og jeg vil have en stor og en mellem i stuen tænker jeg til lune tæpper og ekstra puder + en lille på badeværelset til toiletpapir. Trådkurven faldt jeg lige over, så den fik i med også – ret fed synes jeg. Den kunne jeg godt tænke mig i køkkenet til gavepapir. Når det nu står ned i stænger, så er det vel også i orden med lidt regnvejrsshopping ik?!

Få 25% RABAT PÅ DIN BESTILLING med koden 365405

Gælder ved: Maks. 1 gang/kundenr. t.o.m. 6. august 2017. Kan ikke kombineres med andre tilbud, nedsatte varer, elektronik/elektriske varer/tilbehør, Odd Molly, Vagabond, UGG, Odd Molly Home, Spanx, Morris eller Marimekko.Vi tager forbehold for udsolgte varer og eventuelle trykfejl.

Find de fine kurve lige her

Indlægget indeholder reklamelinks

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.
   

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anbefaling: Flying Superkids