V for Velour

En travl uge og en skøn weekend i sigte

img_3897Vitrineskab i baggrunden fra Oliver Furniture

Sikke en travl uge det har været. Dejlig heldigvis, men der har været fart over feltet, og kan godt mærke at fredagen er kærkommen denne uge. Jeg har gang i et spændende (og meget grænseoverskridende) projekt helt for mig selv, men jeg vil ikke røbe det, hvis det ikke lykkedes. Men det tager altså lidt af min tid, og kombineret med arbejde, ungernes fritidsaktiviteter og alt det praktiske, så når jeg ikke så meget andet lige for tiden. Men forhåbentlig bliver det godt i sidste ende. Min søde mor har været her et par dage denne uge for at hjælpe til med ungerne, da Kim også skulle ud to aftener – tingene falder altid sammen, men rart at min mor gad starte bilen og komme os til undsætning fra landet af og ungerne klagede bestemt ikke <3img_3898Ugen bød også på en hyggelig aften sammen med Cahetu* og Rudolph Care, hvor vi blev præsenteret for Rudolph Cares første parfume*. Den dufter virkelig mildt og lækkert og skal klart på ønskelisten over ting der skal under juletræet i år. Det var også den aften jeg hoppede i min lyserøde velourblazer – den er så fin! I kan se den på i indlægget her hvis I har lyst – tak for alle de søde kommentarer I har sendt i min retning <3

Ovenpå en travl uge, går vi heldigvis en super dejlig weekend i møde, hvor vi bare skal koncentrere os om at hygge os sammen som familie, og ikke løfte en finger selv stort set. I morgen tidlig sætter vi nemlig kursen mod  LEGOLAND, som har været så flinke at invitere os over for at opleve parken i Halloween forklædning med både Brick or Treat samt stort fyrværkerishow. Behøver jeg at sige, at ungerne glæder sig helt vildt?! Og vi voksne gør faktisk også 🙂

I dag står den på absolut ingenting udover at se Alle mod 1 samt Vild med dans på sofaen, mens vi lader batterierne op til i morgen tidlig.

Rigtig dejlig fredag aften samt weekend til jer <3

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

V for Velour