Ferien der var en ommer!

Søndags shopping med 20%

booztny


S U N D A Y   S H O P P I N G


Qua mit indlæg fra forleden om en ferie der ikke helt gik som den skulle, så er det vel på sin plads at forkæle sig selv lidt? Og især efter at jeg i dag lørdag nu er uden mobil, da min iPhone til morgen (tilsyneladende) har valgt at afgå ved døden! Så er det da kun på sin plads med lidt trøste shopping… Ik?!

Derfor er det ekstra heldigt at Boozt kører en af sine rigtige gode kampagner, hvor du sparer 20% på stort set alt i shoppen! Alle varer mærket med All20 er med, og der er meget! Alt det i ser på billedet f.eks. og lækkerier til hele familien! Ganni (både min uldjakke samt vinterstøvler er med), By Malene Birger, Billi Bi, Sofie Schnoor, Marmar Copenhagen, Levis, Mini A Ture, Angulus og jeg kunne blive ved… Desuden gælder tilbuddet på de nye ting OG på udsalgsvarer, så der er virkelig nogle gode ting at hente og penge at spare 🙂

Shop med 20 % her

Rigtig god søndag ♡

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ferien der var en ommer!