Økologi der virker

Ferien der var en ommer!

fullsizerender-1Støvler Billi Bi / Bamsefrakke H&M


W H A T  A   W E E K


SUK – for pokker en uge da også! Ikke at dette skal være et surt opstød på sådan en fredag, men kender I det når det hele bare går galt? Sådan en uge har vi haft herhjemme. En uge der skulle have være brugt på at lade batterierne op, pleje hinanden, ordne praktiske ting, hyggelige ting og bare nyde livet lidt inden hverdagen forsætter hvor den slap. Men det viste sig, at den skulle bruges på bekymringer, migræneanfald og overlevelse i stedet for, for mit vedkommende – og for min stakkels bedre halvdel, blev det nogle knapt så spændende og romantiske dage som han nok havde håbet på 😉fullsizerender-2Støvler Billi Bi / Strømper*Dear Denier

Det hele startede søndag med at Harald måtte en tur på børneafdelingen på Hillerød, for at blive undersøgt for et voldsomt udslæt der pludselig havde spredt sig fra skulderen til meget af kroppen. Et ret stort og væmmeligt sår som havde både Stafylokok og Streptokok infektion og som skulle plejes NU. 2 slags penicillin, daglig afvaskning og hvile. Heldigvis var den kommende uge efterårsferie , så der var ro til at pleje det – især når man er konkurrencesvømmer og er i vandet 3 gange om ugen. Planen var at ungerne jo skulle på ferie hos mormor og morfar på landet (deraf vores voksentid), og den plan holdt vi da Harald gerne ville hjem og min mor (som altid) nok skulle klare det hele. Stakkels dreng. Han har brugt ferien på at være skidt, have ondt og være ualmindeligt træt istedet for at komme ned i gear, lade op og hygge sig, som det var meningen. Heldigvis har han været i mormors trygge rammer og nydt det så meget som det nu var muligt. Nu har Gro så fået urinvejsinfektion, så nu er det hendes tur til (også) at tage pencillin. Argh men altså! Come on…

Jeg synes at begge unger fortjener en ny ferie. Det er en ommer…!

Og nårh jo – jeg selv har været ramt af det ondeste migræneanfald længe, og jer der kender til det ved, at når man har dundrende hovedpine så det føles som om skallen flækker, kaster op og har diare i en lind strøm – så er man skisme ikke meget værd eller føler sig videre tiltrækkende… Jeg har knap og nap fået ordnet det jeg skulle på arbejde, og herhjemme flyder det hele. Havde sådan glædet mig til denne uge og alt det vi skulle nå. Men det ville skæbnen ikke. Men mon ikke det hele går alligevel. Vi er jo alle 4 i live og har det godt når man ser det ud fra et lidt større perspektiv 😉 Kunne dog godt lige bruge et lille get-away med manden min. Suk.

HVIS der skal nævnes noget positivt denne uge – så må det være min nye bamsejakke jeg har forkælet mig selv med midt i alt elendigheden. I er SÅ mange der spørger til den. Den er super fin og bamsetrenden kommer man vist ikke udenom denne sæson. Den er jeg glad for – og den beskytter lidt mod alt det onde og dumme når jeg har den på – bilder jeg mig ind ♡

Pssst! Mine støvler er I også ret vilde med, og de fås ikke så mange steder. Jeg har linket til dem øverst, men ellers er jeg også ret vilde med disse – dem sparer jeg op til…

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Økologi der virker