Mine planer for november

Bæredygtig rengøring

Advertisement

Sponsoreret af Electroluxelux_hera_16_9_green_img


G R Ø N  S T Ø V S U G E R


Electrolux er på banen med en sprit ny “grøn støvsuger”. Forstået på den måde, at støvsugeren er bæredygtig, hvilket jo er fantastisk at det kan lade sig gøre nu om dage. En støvsuger er en helt essentiel del af hjemmet, hvorfor det er super vigtigt i miljøets henseende, at der findes et sundere valg – især fordi vi ved at der findes en støvsugenede mekanisk maskine hjemme hos både dig og mig – og stort set hos alle dem vi kender.

PURE D9 Green, som I ser på billedet herover, er Electrolux’ mest bæredygtige støvsuger nogensinde. Den er fremstillet med hele 70% genbrugsplast, emballagen er lavet af 100% genanvendelig materiale og så har den naturligvis den bedste energimærkning der findes, nemlig A+++

En bæredygtig og praktisk støvsuger i elegant design, som er beviset på at klimavenlig produktion ikke går ud over hverken ydeevnen eller designet. Her smelter komfort, effektivitet og ikke mindst funktioner sammen, og gør rengøringen nem og effektiv – samtidig med at den skåner vores alle sammens miljø. Win Win.


R E N E  G U L V E  &  R E N  L U F T


Jeg vil ikke lægge skjul på, at jeg er lidt af en rengøringsfreak herhjemme – hvorfor det også er vigtigt for mig at støvsugeren er nem at arbejde med, har god sugeevne og er hygiejnisk når den bruges mange gange om ugen. ‘Den grønne støvsuger’ nærmest “svæver” over gulvet har jeg læst mig til og er super nem at køre med, da den følger dig i dine mindste bevægelser. Der er intet værre end at skulle bruge unødige kræfter på at hive en støvsuger hen af gulvet – især ikke når man har mange kvm. 😉

Jeg hader at skifte pose på støvsugeren – ulækkert at få det beskidte støv på fingrene og ud i luften når man lige har gjort rent. Det har Electrolux nu løsningen på, da de har udviklet en ny poseholder, der gør det nemmere og mere hygiejnisk end nogensinde før! Du undgår simpelthen direkte kontakt med de støvede dele, når posen skiftes hvilket er super smart! Desuden har støvsugeren et PureAdvantage filter som kombineret med en højeffektiv motor sikrer, at alt støv opsamles, og at udblæsningsluften er lige så ren som i naturen. Se det er noget jeg kan lide at høre.

Måske man skulle ønske sig en ny støvsuger i julegave?

Advertisement

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine planer for november