Godt tilbud på bøger

Mandags ønsker

mandag3

1 Blomstret nederdel (billig)  / 2 Solcreme / 3 Bog af Renée Toft Simonsen / 4 Blå kjole / 5 Keramik krus / 6 Bikini / 7 Smuk ørering / 8 Leopard kjole (billig) / 9 Leopard t-shirt* / 10 Slippers / 11 Gummistøvle (-20%) / 12 Øko soyavoks lys /13 Stribet skjorte/kjole

Aktiv mandag morgen

Så vågnede vi op til en lidt køligere morgen end vi har været vant til de sidste par dage – men det måtte jo komme. Vejret var næsten for godt til at være sandt. Men heldigvis har det holdt tørt, og det har også været ok lunt – desværre har det stormet helt vildt heroppe. Jeg startede med at gå 10 km. powerwalk med en veninde. Det er vi begyndt på et par gange eller tre om ugen, virkelig fedt! Jeg har det så godt i min krop efter jeg er begyndt at bevæge mig noget mere. Og så er det er skønt at gøre noget for mig selv. Vi har en kort uge foran os, og den står på lidt forskelligt. Både praktisk og hyggeligt – og gad godt lige at vejret ville arte sig igen så vi kunne bo på terassen endnu en weekend.

Kølige mandags lækkerier

I får endnu engang lidt mandagsønsker – de er nu ret så hyggelige og jeg kan se I er mange der læser dem. Faktisk lidt utroligt at jeg kan finde noget jeg ønsker mig hver uge! Men så er det jo heldigt at det blot er ønsker der ligger i min virtuelle shoppingbag – for jeg ejer desværre ikke et pengetræ…

Af ønskerne fra sidste uge, har jeg købt de blå bukser her – suk jeg elsker dem! Ellers ønsker jeg mig stadig det hele haha. Men nu er der altså kommet lidt nye ønsker til – denne gang i den lidt kølige farveskala kan jeg se. Min veninde Anette sendte et billede til mig i weekenden af denne skønhed af en nederdel, og nu kan jeg ikke slå den ud af hovedet! Den er så mega fin jo – og når man som jeg elsker lange nederdele, står der næsten Maria skrevet henover den… Den koster kun 229,- så det er til at tage at føle på synes jeg. Faktisk er alle kjolerne på collagen rimelig budgetvenlige og super fine…Og så mangler jeg solcreme til ansigtet, så den skal jeg have med hjem fra kontoret denne uge. Jeg er begyndt at få pigmentforandringer i ansigtet, så i år skal der faktor 50 på!

Jeg overvejer også bogen Jeg er F*cking hot, selvom jeg ikke er i overgangsalderen endnu…synes jeg har nogle symptomer allerede faktisk. Og den skulle være sindsygt god! I dag sparer man 25 % på den (ja faktisk på alle bøger) så overvejer om jeg skal slå til…

Og så må jeg lige vise jer stråtasken på billedet herunder. Den er altså ret så skøn og sommerlig. Den koster kun 249,-

Rigtig god mandag aften til dig <3

79985148802nova-straw-bag-beige

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Godt tilbud på bøger