Traditionen tro

All I want…

sarah-louise-kinsella-479081-unsplash… er en iskold Coca Cola. Helst fra dåse. Så smager det nemlig bedst. Skørt I know – men kender heldigvis flere der har det sådan.

Sagen er at jeg i morges vågnede op med en vild migræne, og selvom jeg prøvede at kæmpe mig igennem en lang gåtur med solbriller så store som bunden af en dåsecola – så blev migrænen altså hængende. Nogle gange hjælper luft – andre gange ikke.

Og nu ligger jeg så her. På en fredag hvor solen skinner fra en skyfri himmel. Så typisk. Jeg ville egentlig først have tjekket ind i morgen, men da jeg også var stille i går, og flere har spurgt hvad jeg laver da jeg er lidt stille både her og på Instagram, så tænkte jeg at jeg lige smed et hurtigt skriv på bloggen selvom øjnene driller.

Migræne er en bitch – og den kommer altid når man mindst har brug for det. Jeg har dog kunne mærke hele ugen at det var på vej – min krop har opført sig åndsvagt med både vand i kroppen og bumser som en teenager. Jep – selvom jeg har fået fjernet mine livmødre, så er jeg stadig ramt en gang om måneden da æggesstokkene blev siddende og jeg derfor har hormoner som alle andre – og min migræne er også hormonelt betinget desværre. Heldigvis blev migrænen liggende på lur i baghovedet mens jeg skulle på arbejde først på ugen – hader at skulle melde mig syg igen igen. Selvfølgelig er det lidt surt at skulle hive en (solrig) weekend ud af kalenderen, men sådan må det være.

Heldigvis er min mand ramt af så god humor, så da han ringede for at sige han var på toget, sagde han, Nå, så er du syg i hovedet igen 😉 Jaja, det er den humor vi griber (alle) mine skavanker an med. Og ungerne ligeså. Ellers ville det simpelthen blive for trist. De er søde til at hjælpe til herhjemme – Harald er i skrivende stund gået i Rema efter fredagsslik – første gang han skal prøve at handle ind selv – han var top stolt. Gro derimod møgsur fordi hun ikke måtte komme med. Haha – men nu hopper hun det af på trampolinen med sine bamser 😉 Men de er begge godt klar over at når mor har ondt i hovedet, så er der ikke så meget andet at gøre, end at vente på det bliver godt igen. Og det tager som regel et par dage. I morgen skal vi faktisk til Lolland efter Haralds morgentræning, men som det ser ud nu, så bliver det nok uden mig. Med mindre at natten udviser mirakler!

Anyway – jeg ville bare ønske jer en rigtig dejlig weekend i det smukke vejr. Måske du skal lidt i haven hvis du har sådan en? Det gad jeg i hvertfald godt.

Iøvrigt så jeg lige at Ellos har 20% på alle møbler og tæpper – og der er en masse til udelivet. Bl.a dette tæppe fra indlægget her som jeg har købt som I var flere der var vilde med. Og så sparer du også stadig 25% på alt hos Moodings hvis du er shopplelysten. Det var blot en lille servicemeddelse.

God weekend <3

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

3 kommentarer

  • Maria

    Hej 🙂
    Har du overvejet en tur forbi en hormonterapeut ang. din migræne?
    Kh Maria

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Mamamaruska

      Hej Maria,
      Nej det har jeg aldrig hørt om faktisk. Har du gode erfaringer? 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

    Nej jeg har ingen erfaringer, men har læst lidt op på hormorner og hormon ubalancer i forhold til at stoppe på p-piller. Hvis du googler hormonterapeut og migræne kommer der noget frem. Tænkte bare det var en mulighed da du sagde det var hormon bestemt din migræne.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Traditionen tro