Fredagsfacts og smil på læben

Den der lænestol

lænestol

For mange muligheder og fine lænestole

Som skrevet om så mange gange før, så har vi rykket lidt rundt i stuen efter vi solgte den gamle store sofa med chaiselong. I stedet har vi fået en noget mindre sofa, hvilket betyder at der er noget mere plads i stuen som i forvejen er relativ stor. I og med sofaen er noget mindre, mangler vi lidt numsepladser når der skal hygges foran en god film alle fire – det er alligevel liiidt klemt med fire på stribe. Af den årsag er vi på udkig efter en lænestol – men det er skisme ikke helt nemt. Heldigvis skal vi have to forskellige – med tiden nuvel – men det gør at vi kan kigge efter to slags som ikke er helt samme stil. Kim vil nemlig gerne have noget mere enkelt og stilrent og samtidig noget som ikke fylder så meget ovre i sofaområdet da man skal forbi det for at komme ind i soveværelset, og jeg vil super gerne have en ordentlig hygge stol. En rigtig comfychair – gerne en lækker hvid som jeg har drømt om så længe.

Så naturligvis har jeg kigget lidt rundt den sidste tid, og jeg må sige at udvalget er ret stort. Der findes noget i alle stilarter samt prisgrupper, hvilket ikke gør beslutningen nemmere. Den jeg drømmer om, er sidste prioritet, da den skal bruges i et andet område i stuen, og derfor ikke er ligeså presserende. Selvom jeg har svært ved at slå den grille ud af hovedet, da jeg lige har fået et billede fatsprintet af, hvordan det kunne tage sig ud dernede i hjørnet 😉

Altså hvis jeg ikke skulle tænke på prisen, så ønsker jeg mig svanen i jubilæumsudgaven som er på billedet herunder… SUK! 

Anyway, jeg er kommet med lidt bud på begge stole herunder. Og jeg ved faktisk ikke hvad jeg mest hælder til – i begge stilarter. Jeg håbede at I kunne hjælpe mig! Please. Vores nye sofa er sort læder. I kan se den i indlægget her.

Hvad siger i? 

1 Klassisk og enkel hvid HER / 2 Kernelæder og træ HER / 3 Stilren og smuk sort HER* / 4 Cremefarvet hygge HER / 5 Safari stol HER / 6 Dansk design i sort HER / 7 Flagermus i mørk læder HER  / 7 Hvidt loveseat HER

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fredagsfacts og smil på læben