Mandagsønsker

Den helt rigtige bordlampe

Annonce for Lampemesteren

Måske I husker at jeg for et godt stykke tid siden fortalte at vi var på udkig efter en bordlampe ind til stuen? Efter at vi erhvervede os det smukke (og meget populære tilsyneladende) IKEA skab, fik vi lige pludselig muligheden for at få noget mere lys ind i rummet – noget som særligt jeg har savnet. Især ovre i “hyggekrogen” som den vel udemærket kan betegnes, manglede vi noget belysning her til de mørke måneder. Så jeg gik straks på udkig efter en ny smuk lampe, men opdagede hurtigt at der fandtes SÅ mange lækre bordlamper. Hold nu fast altså. Men jeg havde heldigvis en god fornemmelse i maven omkring hvad det var for et udtryk jeg (eller vi er det jo) ønskede, og den ene lampe jeg havde kigget en del på, blev ved med at spøge. Og det måtte jo betyde noget.Valget faldt på den smukke Gräshoppa bordlampe i farven Oyster White fra GUBI som jeg forelskede mig i hos Lampemesteren, og jeg ELSKER den. Som i virkelig elsker. Den er så smuk, klassisk og elegant i sit udtryk, og jeg er vild med, at selvom den er designet i 1947, så passer den smukt ind i den moderne indretning vi indretter os med i 2018. Det jeg især faldt for var den smukke svungne form, og lette udtryk lampen har. Det hjørne i stuen hvor lampen skulle stå, måtte godt have lidt mere varme end resten af rummet, hvorfor selve holderen i messing passede perfekt. Og sammen med den lækre hvide nuance på skærmen, var det et perfekt match til skabet, og det er blevet ligesom jeg så gerne ville have det. Jeg er glad helt ned i maven. I var faktisk flere der tippede mig om denne lampe, da jeg viste den frem på en collage – og jeg må give jer ret. Den er helt perfekt <3En ting jeg lige må fremhæve ved lampen hvis I er flere der har kig på den, er den måde lampen sender lyset ud i rummet på. Fordi lampens form netop er som den er, bliver man ikke blændet af pæren – selvom lampen faktisk står relativt højt oppe hjemme hos os. Det er ret skønt, og det var meget vigtigt for os, når den nu skulle have den placering den har. Og så at lampen har stofledning, er også en lækker detalje i mine øjne. Elsker den slags.

Du kan finde vores lampe lige her – den fås dog i flere smukke varianter hvis du mere er til noget med mere farve. Jeg er vild med denne farve også. Wau.Lampemesteren har virkelig virkelig mange fine lamper fra mange førende designere – både klassiske, moderne og udenlandske designere, og der er derfor noget for enhver. Vi har før handlet hos dem, faktisk købte vi alle lamper til vores gamle hus hos dem i sin tid. Det var ret lækkert at man kan få det hele i en shop, og de var og er stadig søde til at vejlede en hvis man har brug for det. Vi er svært glade for Le Klint herhjemme, som vi har i alle rum, og det har de et rigtig stort udvalg af. Faktisk er det også her jeg har kastet min kærlighed på vores forhåbentlige nye spisebordslampe  – jeg skal bare lige have manden med på idéen… Kender I det? Desuden får man altid en gratis pære med til sin nye lampe (dog max 99,-) hvilket er en ret lækker service. Elsker at man kan tage sin lampe i brug med det samme posten kommer med den, for det er måske ikke lige altid at man har en pære liggende klar.

En anden ting ved Lampemesteren jeg lige må tippe jer om, er at du får 12% rabat på dit første køb, hvis du tilmelder dig deres kundeklub! I kundeklubben får du udvalgte tilbud kun for klubmedlemmer, konkurrencer, skønne kampagner, interessante blogindlæg, info om alle lækre design nyheder før alle andre, viden om hvad der trender lige nu og meget mere. Win Win!

Du tilmelder dig Lampemesterens kundeklub lige her.

Er den ikke bare smuk?

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

2 kommentarer

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandagsønsker