Mandagsønsker

Om at få smilet tilbage

Annonce for Invisalign

Tættere og tættere på drømmen

Det er tid til en sidste status i denne omgang på min tandretning med Invisalign.

Og hvis du allerede nu tænker, hvad er Invisalign eller du bare gerne lige vil læse forhistorien endnu engang, så hop forbi og læs hele indledningen til forløbet med kosmetisk tandregulering i indlægget her, samt indlægget her med første status på det at få bøjle som voksen (samt svar på alle jeres spørgsmål)

Da jeg tilbage i juni 2019, skrev indlægget med titlen; ” En drøm der går i opfyldelse” havde jeg ikke turde håbe på – eller i min vildeste fantasi, troet på at Invisalign virkelig kunne gøre så stor en forskel på mine tænder som det har gjort. Invisalign er ikke bare noget man hører om, læser om eller ser på de sociale medier, og ved sig selv tænker; hmm, gad vide om det nu også virker.

For det gør det. Invisalign gør virkelig en forskel. Det er jeg et levende bevis på – og jeg er mega glad. Og stolt. Stolt over at jeg turde gøre dette for mig selv. Stolt over at investere i noget, der på sigt vil give mig større livsglæde, og højne min livskvalitet. Når man som jeg har været ked af noget ved sig selv så længe man husker, så er det afsindigt stort pludselig, at se positive resultater, og begynde at tro på at ens store drøm kan gå i opfyldelse.

Det er en stor beslutning og investering at få rettet tænder som voksen, men jeg er glad for at jeg (og min bedre halvdel) tog den beslutning. 2019 blev året hvor drømmen om at smile igen, blev vækket til live.

Det dygtige personale inde hos SMILEDESIGNS, som jeg jo som førnævnt hører til, har været fantastiske til at få mig til at føle mig godt tilpas. Særligt fordi min situation har været lidt kompliceret fra start af, og når det er et så personligt og et lidt følsomt emne, så er man ekstra sårbar, og tør ikke håbe på, at det virkelig er det der skal til, for at man kan få lidt af sin selvtillid og glæde ved at smile igen tilbage. Men jeg er godt på vej – til at få mit smil tilbage, og til at tro lidt mere på mig selv.

For dét at tage de skinner i brug i sommers, det har været starten på en rejse mod en ny Maria.

En bedre, mere selvsikker, og ikke mindst mere smilende udgave af mig selv. Og kort før jul, sluttede min første runde med Invisalign skinnerne, hvorfor denne status er på sin plads. Jeg ved, at der er mange af jer, der følger med.

I 23 uger har jeg haft skinnerne på. 22 timer i døgnet. Alle ugens dage.

Billederne taler for sig selv

Som I kan se på billeder af skinne nummer 1 og skinne nummer 23, så er der sket en del. Selvfølgelig er mine tænder langt fra perfekte endnu, men der er sket meget på de uger.

Det ser faktisk ret vildt ud, når man sammenligner dem på denne måde. De 23 uger er fløjet afsted, og det føltes slet ikke som om, at mine tænder har rykket sig så meget mens jeg har haft skinnerne i. Det sker bare af sig selv helt stille og roligt. Uge efter uge. Skinne efter skinne.

Som jeg også skrev i indlæg nummer to, hvor jeg kom med en status på de første par måneder med Invisalign, så er det mest på mine fortænder at jeg selv ser forskellen. Men når man så kigger på skinnerne, samt på før billederne, kan man tydeligt se at der er sket en del.

For at man skal kunne få det “perfekte” smil, skal der gøres plads til at tænderne kan sidde rigtigt, og samtidig skal biddet også være optimalt. Min kæbe har skulle udviddes, da jeg har haft et meget smalt bid, og det er heldigvis lykkedes. Og tandbuen er nu på vej til at se helt normal ud – hvilket ses tydeligt når jeg smiler. Og flere har kommenteret det, hvilket er helt fantastisk! At andre mennesker ligefrem kan se at der er sket noget er jo helt vildt!

Det bliver så godt når jeg er helt færdig – jeg lover jer, at jeg skal smile til den helt store guldmedalje uden at dække min mund til. Det bliver store sager <3

En omgang mere

Inden den stod på juleferie, var jeg forbi SMILEDESIGNS til et sidste tjek i denne omgang. Den sidste skinne var brugt, og der skulle tages stilling til om tænderne havde rettet sig som de skulle, og hvad status var. De søde mennesker derinde var ligeså spændte som jeg selv tror jeg, fordi det har været et lidt spcielt forløb at have en med så mystiske tænder i tandlægestolen.

Det har været en udfordring – men en sjov og spændende en af slagsen tror jeg, og de har været så kompetente gennem hele forløbet. Heldigvis var de meget tilfrede med hvad Invisalign skinnerne havde udrettet, og vi glæder os alle til at se det endelige resultat.

Sagen er, at jeg nemlig skal have en omgang mere med skinner. Så muligvis – som det i hvertfald ser ud nu – er jeg til sommer helt færdig med min tandretning.

Shit jeg glæder mig!

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandagsønsker