Dagen hvor både en abe og en kanin flyttede ind...

Arbejdsweekend vol. 1

Sidste weekend havde vi besøg af mine søde svigerforældre, som skulle lave belægningen ved vores nye hus, som snart står færdigt.

Vi har fået lov til at lave belægningen – eller det vi kan nå- inden vi overtager huset. Skønt! Min svigerfar er murer og perfektionist til fingerspidserne, hvilket harmonerer godt med min natur og resultatet bliver intet mindre end fantastisk!

Målet var at få lavet carporten denne omgang og det lykkedes. Kim, svigerfar og svigermor knoklede tre dage i træk mens jeg mest stod for opvartningen og underholdning af ungerne. Jeg plejer ellers ikke at være bleg for at tage fat, men jeg blev skånet lidt denne omgang:) 
Næste projekt bliver at få lavet en sti hele vejen rundt om huset, samt en mindre terrasse for enden af huset, hvor vi har aftensolen. Den store terrasse som vi har udgang til fra køkkenalrummet skal være en træterasse – det er min store drøm.
Vi synes at det er blevet super flot! Nu kan man danne sig et indtryk af hvordan det udendørs også kommer til at se ud. NU kan tiden altså snart kun gå for langsomt.
Her kommer en mindre billedspam fra weekenden…

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagen hvor både en abe og en kanin flyttede ind...