De første forberedelser...

Et par glimt fra huset

Har tidligere lovet nogle billeder fra huset når det begyndte at ligne bare lidt et hjem…
Her er de . Dog er vi langt fra på plads. Har stadig et hjørne fyldt med kasser i stuen og hele kontoret er fyldt op med kasser og møbler… Men ROM blev ikke bygget på en dag;)
Vi har brugt alle vores resourcer på det ydre, mere bestemt haven, hæk og belægning. Da vi overtog huset så sent på året, ville vi gerne nå mest muligt inden frosten gik i jorden. Vi er færdige med alt belægningen – tak søde svigerfar for dit enormt flotte arbejde – dog mangler vi en terrasse på gavlen og den store træterasse ude foran alrummet. Det bliver til foråret/sommer.
Så har vi kæmpet med at gøre selve jorden klar til græsslåning. Vi ville rigtig gerne lave det hele selv, det er dejligt stænke tilbage på at vi har klaret det hele selv – med hjælp fra familie – samt er det dejligt afstressende at gå i haven. Men puha, det har nok været hårdt! Vi er nogenlunde færdige med jorden, mangler dog hele den ene side, men det er ikke så stort et stykke og så nåede vi kun at plante hæk på to sider. Resten tager vi til foråret eller næste efterår. Men er skønt at kunne gå julen imøde med at kigge ud på en afrettet jord og ikke bare en byggeplads…
Af den grund har vi ikke nået så forfærdelig meget indendørs og så har vi stadig lidt problemer med gulvene og andre mangler, som gør at vi endnu ikke har fået sat klædeskabe op og indrettet børneværelserne ordenligt. Øv altså! Men vi håber vi kommer nogenlunde på plads inden jul…
Vi har dog fået sat nogle af vores gamle møbler op. Vi var meget i tvivl om hvad vi skulle med dem. Skulle de sælges, passede de ind, skulle vi beholde nogle af dem osv. Men vi besluttede at beholde dem og jeg er egentlig meget godt tilfreds. Især med skænken i alrummet. I stuen vil jeg gerne supplere med en Hay Woody reol og et par hylder over en af reolerne.
Samtidig mangler vi billeder overalt og det betyder meget når vi får det op. Lige nu er her knapt så personligt. Jeg drømmer om en billedvæg over sofaen og et par store billeder på de andre hvide vægge. Vi mangler også en del lamper hist og pist og så tilsidst alt det sjove med at gå og nusse med alt nipset;)
Vi er meget glade for vores nye sofa. Er første gang vi sådan rigtigt køber en sofa de andre vi har haft har vi klunset – og det er en så rar fornemmelse endelig at have noget vi er super tilfredse med. Nu skal jeg bare lige finde ud af at placere alle mine puder ( Kim hader dem) …enten i sofaen eller i en af de stole vi skal have købt…
Gulvlampen fra stuen findes herinde: https://www.bekko.dk/gulvlamper/.
En anden ting vi er glade for er at have fået omlakkeret vores 7’er stole. De var i en mindre pæn træfarve, men som nye. Nu er de blevet hvide og de er SÅ flotte. De passer perfekt ind i vores stil i huset. Er glad for at vi ENDELIG fik det gjort;)
Nu skal jeg stoppe med at snakke – herunder lidt billeder af huset som det ser ud nu.
Skærmbillede 2015-07-10 kl. 11.30.10

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De første forberedelser...