Skøn weekend!

Et par glimt af Haralds værelse…

Som jeg før har nævnt, vil der ikke komme specielt mange billeder af hverken huset, indretningen  eller ungernes værelser – selvom bloggen har de kategorier – før vi flytter ind i det nye hus ultimo september.

Da jeg så småt er begyndt at istandsætte og indkøbe småting til både ungernes værelser samt resten af indretningen, kommer der et par billeder hist og her engang i mellem (dog flest på Instagram) Jeg kan jo ikke lade være;)  
Senest har Harald og jeg ryddet hans værelse,  så det lige er til at flytte til september. Sorteret, organiseret, smidt ud –  med henblik på at gøre det mere jeg-skal-snart-i-skole klart. Harald er en meget kreativ dreng, hvorfor vi begge glæder os til mors nyindkøbte DYMO ankommer, så vi kan strukturere endnu mere. Ja han har allerede taget skade;) 
Her blot par glimt så man fornemmer stilen:) Much more to come! 

7 kommentarer

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skøn weekend!