Detox #2

Skønne styles til mor på udsalg

merciSå har en af mine absolut yndlingsbutikker – med ting til mor – startet udsalg.

Merci fører mærker som By Malene Birger, Baum und Pferdgarten, Kokoon, Samsøe Samsøe, Billi bi, Part Two og MANGE flere. Du finder alle de viste styles på collagen til nedsat pris og selvfølgelig er der også lækre nyheder på siden. Hvis der er noget du skal have hjælp til, så ring endelig til pigerne i shoppen – de er super søde!

Ovenstående er mine favoritter – og faktisk har jeg allerede et par stykker af dem 😉

Jeg ELSKER (som i ved) Kokoon og drømmer virkelig om den med prikkerne øverst til venstre samt den ferskenfarvede bluse der også er på udsalg. Suk! Det lysegrå prikkede sæt, nogle af jer måske husker at jeg havde på til min nieces barnedåb, er også på udsalg.

Du finder alle nedsatte styles lige her under udsalg – skynd dig det plejer at gå stærkt 🙂

 

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Detox #2