New in: Prikker, print og pænt design

The Americans

imageVi er blevet bidt af endnu en Netflix serie som vi ikke kan få nok af! Den er virkelig spændende og tænkte at jeg vil dele den med jer. Nu er det nemlig ved at være tid til sofahygge. Efteråret står lige for døren og klokken er ikke mere end 21 nu før det er mørkt. Vi ved alle hvor det bærer hen ad og så er det rart at have en god serie man kan krybe under tæppet til sammen med en kop the. Der er nu også en vis charme ved efteråret 🙂

Serien hedder The Americans og foregår i 80’erne hvor Ronald Reagan var præsident i USA og den Kolde Krig var på sit højeste niveau siden tresserne. Ægteparret Elisabeth (Keri Russell – ja hende med krøllerne fra Felicity) og Phillip Jennings (Matthew Rhys) er spioner for den sovjetiske efterretningstjeneste KGB.

De bor i Washington DC med deres to børn: Den 13-årige datter Paige og den 10-årige søn Henry. På papiret er de en helt normal amerikansk familie.

Alt er dog et spil for galleriet. Elisabeth og Phillip er nemlig i virkeligheden russere og deres ægteskab er arrangeret af KGB og ikke engang deres børn kender noget til forældrenes sande identitet.

Elisabeth og Phillips liv bliver endnu mere kompliceret af, at de får en ny nabo. Han er nemtlig en FBI-agent, som sammen med sin partner  arbejder på at afsløre russiske spioner!

Kærlighed, spænding og intriger er nøgleordende og det er svært ikke at lade sig rive med.

The Americans kom på Netflix den 2. maj 2015, hvor både første og anden sæson ligger. Der er i alt lavet 3 sæsoner og en 4. kommer i 2016.

En del af Netflix Streamteam

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in: Prikker, print og pænt design