Soft Gallery NEWS

C9 #5

REKLAME

IMG_8702

Over halvvejs! Klap på skulderen – man skal jo huske at være god ved sig selv 😉

Status

Jeg har det forrygende – virkelig! Ingen oppustet mave, ingen hævede kinder, fingre eller fødder, maven fungerer (og er flad!) og vigtigst af alt – ingen sult! Jeg er ikke træt eller udkørt –  tværtimod sidder jeg og arbejder til midnat hver aften og står op til normal tid – og det er altså selvom POTSen stadig ligger og lurer.

Jeg kan  mærke at det var godt jeg kom igang med C9. Den har gjort at min krop er blevet nulstillet ovenpå en måneds sygdom, hvor jeg stort set ikke har kunne lave andet end at ligge i sengen eller på sofaen  – og har spist lidt for meget usundt. Man (jeg) får lidt ondt af sig selv når man er syg, og mad og søde sager har (desværre) altid været min trøst. Min krop reagerer hurtigt på forkert næring (og jeg har rygrad som en regnorm…) Det blev værre og værre og jeg trængte til at komme ud af den onde cirkel. Her kom søde Janni altså ind i billedet.

Er virkelig glad for at jeg fik muligheden for at afprøve C9 og jeg vil til enhver tid anbefale den til alle andre der har brug for at kickstarte en bedre livsstil eller komme af med sin sukkertrang (eller i hvertfald lære at kontrollere den)

Hindbærguf!

Jeg føler slet ikke at der allerede er gået 5 dage. De er bare fløjet afsted og jeg er kommet ind i en god rytme med måltiderne. Jeg ved slet ikke hvad jeg skal gøre uden mine shakes når jeg er færdig på lørdag  – tror jeg må forsætte med dem! Jeg har lavet en hindbærshake som var så ubeskriveligt lækker! Den smagte som hindbærsorbet og jeg guffede den i mig 😉 Jeg er begyndt at bruge mandelmælk deri efter en sød pige på Instagram anbefalede det og det var virkelig lækkert!

I morgen skal jeg igen vejes og måles – spændende og så kommer vi snart til lørdag hvor de endelig mål skal tages og nye billeder foreviges – og så skal i få lov til at se forskellen 🙂

Er du blevet nysgerrig?

Måske du selv har fået lyst til at prøve en C9 pakke eller vil du blot vide lidt mere om forløbet, så kan du til en hver tid tage fat i Janni her:

Facebook: Aloe Vera Huset Roskilde
Instagram: @aloeverahusetroskilde
Mail: aloeverahusetroskilde@gmail.com
Telefon: +45 26 33 85 44

Janni sørger for at vejlede dig før og undervejs i forløbet og er hurtig på sms eller på Facebook i den private C9 gruppe. Der er masser af sparring med andre at hente der og gode råd og opskrifter 🙂

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Soft Gallery NEWS