Konkurrence: vind gavekort til Barnets Verden

Kærestetid, bikiniklar, Videoblog, POTS + en vinder

IMG_9743Så blev det onsdag. Jeg elsker onsdag. Ikke fordi at Ude og Hjemme udkommer eller fordi det er onsdag på den frække måde 😉 Næ, jeg elsker onsdag alene af den årsdag, at jeg har fri fra studiet. Lykken er at hive stikket ud en gang om ugen. At have tid til (at følge op på) lektier, rengøring, løbeture, indhandling og alt det løse.

Jeg er ikke så god til at bruge dagen på Maria tid som jeg egentlig nok burde bare lidt engang i mellem – men der er altid så mange praktiske ting der skal ordnes og så kommer afslapning på sofaen i sidste ende. Med mindre jeg kan mærke at kroppen har brug for det. Min POTS driller jo af og til stadig men det er på et niveau der nu er tåleligt (7-9-13) – og det er virkelig rart.

Det jeg nyder mest ved onsdagen er, at når jeg har afleveret ungerne i skole, køre hjem og sidde foran Mac’en, ligesom jeg gør i skrivende stund, med min morgenmad. I helt roligt tempo. Det er her jeg lige kommer til bunds i diverse mails, får set om jeg har et vigtigt indlæg med deadline her til bloggen og som nu får sat mig ned og skrevet lidt på nogle indlæg der ligger klar i kladden.

Jeg har mange indlæg, der bare mangler at blive skrevet færdige og få samlet løse ender, men det er som om at jeg ikke lige har tiden pt. til at få det gjort. Selvom jeg gerne ville. En del af de indlæg handler om min POTS sygdom, som rigtig mange spørger ind til. Jeg får virkelig mange henvendelser fra unge piger, der søger råd og vejledning og jeg er ked af at jeg ikke kan svare jer alle, selvom det var min intention. Jeg kan på det lidt mere nørdede plan se at mange havner på bloggen på baggrund af at have søgt på POTS ligesom de indlæg der er blevet læst mest omhandler POTS.

* NYT – videoblog *

Derfor har jeg taget en beslutning om at gøre mere ud af de indlæg som handler om POTS syndrom. Jeg vil rigtig gerne hjælpe de piger og kvinder der sidder derude bag skærmen og har det svært med at se lyset for enden af tunellen når man har fået diagnosen POTS. Det KAN lade sig gøre at leve med sygdommen og at få en nogenlunde normal hverdag igen. Jeg har selv været hele rumlen igennem.

Når jeg skriver om sygdommen her på bloggen, kan det ofte blive lidt langt og kludret. Derfor har jeg længe tænkt over at lave nogle indlæg som videoindlæg – vlogs – som det så fancy hedder 😉

Jeg håber at det vil give dem der har brug for det et indblik i hvad POTS er, hvad man kan gøre for at mindske symptomerne og hvordan man lever med det i sin hverdag. Det er selvfølgelig forskelligt fra person til person, hvordan man har det, men jeg vil snakke ud fra min egen oplevelse og så kan vi sammen tage nogle af de spørgsmål som måtte komme.

Den første vlog kommer til at handle om POTS i alt almindelighed. Hvad det er og hvordan det påvirker mig og så tager vi den derfra – hvis der er tilslutning til tiltaget selvfølgelig 😉 Det kan for “almindelige” mennesker også være svært at finde hoved og hale i sygdommen – især fordi man ikke ser syg ud, så måske mange kunne få noget ud af at følge med.

Jeg vil prøve at gøre det så godt jeg kan – men bær lige over med præstationsangst og begynder vanskeligheder ik’? 😉

Kæresteweekend

Som nævnt tidligere skal min bedre halvdel og jeg på wellnessophold på Comwell Korsør weekenden over. Vi tager afsted fredag, eftermiddag når mormor og morfar er tjekket ind, og kommer så retur søndag. Jeg glæder mig SÅ meget! Det er virkelig tiltrængt denne gang og jeg kan næsten ikke vente. Nu skal jeg kun sove to gange mere 😉

Jeg glæder mig til at synke ned i det udendørs boblebad og mærke den friske luft i ansigtet, til dampbad, lækker middag med vinmenu, at smovse morgenmadsbuffet (den er SÅ lækker) og bare til at kysse på min dejlige mand og sove (længe)i ske.

Som jeg også skrev i indlægget HER er jeg jo på klar-parat-bikini-kur og jeg stopper på den fredag eftermiddag. Så håber jeg at det har givet pote – jeg har allerede smidt 1,5 kilo og min mave er væsentlig mere flad end den var sidste fredag. Så har det allerede en anelse bedre med at skrue bikinien på i overmorgen 😉

VINDEREN AF 1000 kr. TIL MIINTO

Så har jeg trukket en vinder blandt jer der har tilmeldt sig Miintos nyhedsbrev via bloggen her 🙂 Vinderen som kan shoppe løs for 1000 kr. blev:

tilmelding nr. 42: Malan Joensen

Stort tillykke jeg sender dig en mail

NB: husk at i dag er sidste dag hvor du kan shoppe alt fra Moodings og Justspottet med 25 % – se rabakoden HER

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

3 kommentarer

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Konkurrence: vind gavekort til Barnets Verden