Nem og lækker lasagne

Cool børnetøj på budget + rabatkode

IMG_2719SPONSORERET

Efterårssæsonen er i fuld gang og jeg er godt igang med at fylde ungernes skabe op. Det er også på tide – er lidt bagud i år – men så er det jo heldigt at vejret har været så lunt så langt ind i september 🙂

Jeg har fundet lækkert tøj til begge unger som mit SU-budget er pænt tilfreds med. Ellos laver faktisk  super fedt børnetøj fra deres egen linie – men de også velkendte brands som Levis, Adidas og Kavat, hvis man er til det. (se rabatkode nederst i indlægget)

Jeg er stor fan af at mixe highstreet med highfashion. Budget med mærkevarer. Ligesom jeg også gør til mig selv faktisk. Ellers kan det simpelthen ikke løbe rundt økonomisk herhjemme lige for tiden.


Tøj til legepladsen


Efter jeg er startet på SU har mine unger fået mere tøj fra den billige ende ind i klædeskabet. Det indrømmer jeg gerne – og ved du hvad med to unger der hænger i træerne nede i skolen – har jeg det helt fint med det. Mine unger skal ikke have dårlig samvittighed hvis der kommer et hul eller jord på knæene – og desværre har vi også oplevet at tingene forsvinder…

Harald og Gro har tit et par budget jeans på tilsat en lækker sweat eller t-shirt fra et af de lidt dyrere mærker – eller omvendt. Vi blander det hele lidt på kryds og tværs.IMG_2720

Jeg har fundet et par lækre jeans til Harald hos Ellos. Han elsker bløde bukser, men vil samtidig ikke kun gå i joggingbukser længere. Derfor har jeg længe ledt efter bløde jeans som både var smarte og ikke stive i materialet. Det lykkedes nu og han ELSKER dem! Så meget at jeg konstant må vaske dem – må vist hellere bestille et par mere 😉


Perfekt til børn der glemmer jakken


Jeg fandt ligeledes en cool sweat fra Ellos’ egen linie. Jeg er KÆMPE fan af netop lidt tykkere bluser på denne tid af året. De er GENIALE når ungerne lige har liiiidt for travlt med at komme udenfor i fritvarteret og glemmer jakken…  Så holder de lidt mere på varmen end en blød basisbluse.

Du kan finde virkelig meget fint tøj både til drenge og piger lige HER

Hvordan har i det med tøj til ungerne? Budget eller mærkevarer? Eller som os en kombination?


Pssst: jeg har lige set af Ellos netop har 25 % på ALT til børn (også mærkevarer og overtøj) + frifragt og fri retur!

Tilbudskode: 345718 – gælder t.o.m i morgen fredag d. 30/9-2016


Indlægget indeholder affiliatelinks

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nem og lækker lasagne