Nu er den her

Festklar på budget

julefrokost2SPONSORERET

1 HER / 2 HER / 3 HER 4 HER / 5 HER / 6 HER / 7 HER / 8 HER /

Så er det ved at være store julefrokosttid – jeg selv har ikke en eneste i kalenderen. Det er faktisk lidt trist 😉 Jeg ville ønske at jeg havde en fast tradition med nogle veninder hvert år – det ser så hyggeligt ud når andre afholder det – og fordi jeg har været studerende/gået hjemme har jeg ikke været til julefrokost på arbejdet.

MEN hvis jeg skulle til julefrokost, ville jeg ikke have noget imod at iklæde mig en af ovenstående kjoler, spænde de høje hæle på og give den gas! Jeg har fundet det hele hos Ellos som har et kæmpe udvalg af lækre styles – både i den billige og dyre ende.

Blonder, sort og rød tilsat et par klassiske høje hæle – det går man aldrig galt i byen med 😉 Jeg har selv denne blondebluse, som jeg viste jer HER og nu er den blevet udvidet til en kjole. Så fin!

Jeg er vild med de fine pumps bag no 6 og de koster kun 399 ,-!


R Å D  T I L  D E T  H E L E


Vi ved jo alle at december måned er en pæn dyr en af slagsen, hvorfor det kunne være rart at spare lidt på tøjbudgettet – derfor er alle disse kjoler i den billige ende så de fleste kan være med. De kan både bruges til julefrokost, julemiddagen eller nytårsaften. Alt efter hvilken stil og farve du er til og de kan dresses både op og ned alt efter humør og anledning. Kjole no 1 + 4 koster blot 499,- og det er ok for en blondekjole i mine øjne.

Jeg selv er helt vild med kjole no 3 med lidt strut i skørtet og så er jeg faldet FULDSTÆNDIG for disse skønne sko! Jeg tænker at de er perfekte at danse i og så er de underskønne i farven og med glimmerdetaljer. Se selv hvor fin den er på billedet herunder. Den vil også være flot til jeans og og lige være prikken over iét. Find dem lige HER – de fås også i andre farver og koster kun 699,-

sko

Indlægget indeholder affiliatelinks

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu er den her