A hint of summer

Ugen der kommer #14

img_046reklameny


S T A T U S  P Å  U G E N  D E R  G I K


Sikke en dejlig uge det har været! Den er fløjet afsted – men er det ikke sådan man siger det forholder sig, når man er i godt selskab? Det er SÅ fantastisk dejligt at have noget at stå op til (ud over mand og børn naturligvis) Jeg er vild med min nye hverdag hos Cahetuvi hygger os på kontoret, vælter os i lækre varer og det er dejligt at føle sig nyttig og vellidt ♡

Det kører super godt for mig med min nye sunde livsstil synes jeg – uden at være fanatisk. Jeg er ikke oppustet mere, mine fingre er mindre hævet om morgenen, min hud er pænere og jeg er mere glad og smilende. Total win win og lidt scary hvor lidt der skal til. Det bestyder så uendelig meget det vi giver kroppen at køre på og jeg nyder det virkelig. Jeg skal nok fortælle jer lidt mere om det – har lige haft lidt om ørerne denne uge.

Ugen har også budt på afslutning i SFO’en for Harald. Fra i morgen hedder det klub – shit en stor dreng jeg har mig altså! Jeg skal lige vænne mig til tanken – og det skal han også selv – men så er jeg sikker på at han nok skal få det rart dernede ♡

Og så er vi blevet bidt af den norske serie SKAM! I know – vi er ikke de hurtigste knallerter på havnen, men nu fik vi sat os ned og givet det en chance sammen. Vi nyder lige at ramme sofaen sammen bare 1/2 time, når pligter, arbejde, træning samt alt det andet er klaret. Og nu kan vi slet ikke få nok af Noora, Sana, Eva og alle de andre. Det er jo den nye Beverly 😉

Psssst! Hvis du er i shoppehumør så har Boozt i dag søndag sidste dag med Mid Season. Rigtig mange gode sager og nu lover de jo 20 grader næste weekendmåske ungernes sandaler skulle i hus?

Apropos SKAM, så tror jeg at jeg vil snuppe en sneakerskugle og begive mig ind i verden som teenager igen 😉


I  N Æ S T E  U G E  S K A L  J E G :


* Spise brunch med min søde veninde

* Seriøst få fundet nogle fede puder til terrassen. Foråret kommer jo nu. Har stadig kig på disse meget smukke eller måske disse lidt mere budgetvenlige.

* Have besøg af håndværkere så vi kan komme videre herhjemme. Er pænt træt af at have så meget rod i stuen!

* Ud at kigge på høns hos en i lokalområdet. Spændende!

* Jeg er gået total med på Noora bølgen og drømmer nu om at klippe håret! Hvad siger i? Skal jeg gøre det?

* Lave nogle skønne lækkerier fra min nye bog – elsker den!

* Have en dejlig tøseaften med en god veninde jeg ikke har set ALT for længe!

* Få købt mig nogle nye sweatpants. De gamle jeg har, kan jeg snart ikke være bekendt at vise mig offentligt i mere (og jeg bor i dem når jeg arbejder hjemmefra). Har i nogle lækre i vil anbefale?

* Blive klar til sol og sommer med mit nye vidunder produkt. Nemlig denne økologiske selvbruner. Den er SÅ lækker – og ret så populær!

Rigtig god søndag aften – jeg håber at i får en helt fantastisk start på ugen og pssst! Når vi vågner i morgen, så er det MAJ  ♡

Indlægget indeholder reklamelinks

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A hint of summer