Spar 20% på belysning

Gys og Gru i LEGOLAND

fullsizerender-15

{Opholdet var sponsoreret af LEGOLAND}


H A L L O W E E N   I   L E G O L A N D


Vi tilbragte weekenden i selskab med græskar, Legoklodser samt gys & gru, da vi var så heldige at være inviteret i LEGOLAND for at tage hul på deres Halloweentema, som startede i lørdags. Det var i sandhed en smuk omend noget våd weekend. Halloween pynten, som pryder hele parken, er utrolig gennemført og man blev ved med at opdage nye detaljer. Selv i Mini byen, som vi elsker at gå og kigge på, var pyntet med små græskar, spindelsvæv og andet uhyggeligt. Så utrolig fint og detaljeret, og vi voksne nød det ligeså meget som Harald og Gro.

Vi trodsede regnen, iklædte os regntøj fra top til tå samt paraplyer og holdt varmen med varm chokolade med monsterskum på toppen. I anledning af åbningen for Halloween (u)hyggen, havde LEGOLAND åbent helt til kl. 21 lørdag, så vi fik oplevet hele parken i mørket, som var ret cool og sejt synes ungerne. Vi skulle bo på Hotel LEGOLAND på deres Park View værelse, hvor vi havde udsigt over hele parken. Super lækkert værelse med god plads, og detaljen med at kunne se ud på LEGOLAND fra vinduerne, var super fed.

Hotel LEGOLAND er i særdeleshed til for børnene og det kan mærkes. Legeområder, klodser overalt til fri afbenytning og selv toiletterne er i børnehøjde. Folk var smilenede og venlige når man havde brug for hjælp og det er noget jeg sætter stor pris på når man er på tur med børn.

Jeg synes det giver en god total oplevelse at overnatte i Parken, da man også frit kan gå frem og tilbage, hvis man skal på toilettet, have mere tøj på osv. Vi var f.eks. lige oppe og tørre 2o min. inden vi skulle spise aftensmad, da vi alle fire lignede druknede mus 😉

Jeg håber I vil se med herunder, selvom der er mange billeder – det var svært at begrænse sig, og så er der en lille video nederst i indlægget.

fullsizerender-7 fullsizerender-8 fullsizerender-11


B R I C K  O R   T R E A T


Harald og Gro skulle afprøve LEGOLANDS nye tiltag, Brick or Treat (fremfor Trick or Treat), hvor de fik en pose udleveret med kort over de små huse de skulle besøge for at få en lille gave. Husene var placeret over hele parken, og var en god måde at komme rundt og se det hele på og der gik hurtigt sport i at finde vej. Det var ret gennemført med flot udsmykning som passede til det enkelte tema, cool udklædning på de personer der sad i husene og gode små gaver der vakte lykke. Særligt den skøre professer var super cool og snakkede ivrigt med ungerne ligesom varulven var ret scary og levede sig ind i rollen. En super god oplevelse, og klart en ting jeg vil anbefale hvis i skal på besøg i efterårsferien, hvor der er Halloween hele ugen.fullsizerender-14fullsizerender-16 fullsizerender-17


F Y R V Æ R K E R I S H O W


Hver dag i efterårsferien holder LEGOLAND aftenåbent helt til kl. 21! Så der er masser af tid til at prøve de mange forlystelser, der holder længe åbent – Harald og gro synes det var noget helt særligt at få lov til at bevæge sig rundt i parken og prøve ting når der var helt mørkt og (u)hyggeligt. Det er nemlig også når mørket falder på, at de mange flotte lys overalt i LEGOLAND tændes og det giver en helt særlig stemning og man ser de mange gys og gru ting der er gemt i træer og buske!

En ting jeg vil slå et lag for, er det nye og meget meget flotte fyrværkerishow kl. 20 hele efterårsferien samt 28.oktober. Vi så premieren på showet i lørdags, hvilket var en stor oplevelse og super fedt med både fyrværkeri, musik og uhyggelige lyde! Hekseskrig, knirken og med Michael Jacksons Thriller samt Ghostbusters bulrende ud af højtalerne, var det en sand fornøjelse.

Flot, skræmmende og sjovt halloweenfyrværkeri – en super fed afslutning på en (u)hyggelig dag.

En klar anbefaling herfra, hvis du mangler et sted at tage hen i efterårsferien.

fullsizerender-18 fullsizerender-19 fullsizerender-20 fullsizerender-21 fullsizerender-22fullsizerender-1 fullsizerender-3 fullsizerender-4 fullsizerender-5 fullsizerender-6 img_4208 img_4336

Tak for denne gang LEGOLAND – dejlige minder endnu engang som er lagt ned i ungernes rygsæk.

Herunder en lille film fra Instastory , hvis I har lyst til at se den 🙂

 

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spar 20% på belysning