#pinkonsdag

Falkenberg Strandbad #2

billede-20-01-2018-13-30-26Annonce for Falkenberg Strandbad/ Inviteret


E N   T R O P I S K  O A S E   I  S V E R I G E


I januar måned, mens det var allermest gråt og trist herhjemme, pakkede jeg badedragten, tog min veninde Camilla under armen, og rejste sydpå. Eller det føltes i hvertfald som om vi landede på en lækker tropisk ø langt væk hjemmefra fyldt med varme, palmer og lunt vand. Faktum var dog, at vi blot tjekkede ind på Falkenberg Strandbad i Sverige kun et par timers kørsel fra København!

Den skarpe læser husker måske, at jeg har været på Falkenberg før. I november 2016 var vi på kærestetur hertil, og det var helt fantastisk. Nu var jeg så heldig endnu engang at få lov til at besøge strandhotellet, for at opleve deres nye helt fantastiske 1700 m2 store udvidelse af deres spaområde.img_7559Lad mig inden vi går igang og måske for den utålmodige læser slå helt fast, at Falkenberg Strandbad er et helt vidunderligt sted og stærkt vanedannende hvis du elsker spa og wellness. Jeg har også været der udover blogsamarbejder, og der har det været ligeså fanstastisk. Strandhotellet emmer af luksus, personalet er meget meget søde og man har ikke lyst til at tage derfra igen. Så hvis du endnu ikke har været der, så lov mig at forkæl dig selv og en du holder af på et eller andet tidspunkt. Og pssst. Der findes ofte rigtige gode deals!


K O L D S V E D, P A N I K  &  S Ø D E   M E N N E S K E R


img_7560Det var meningen at min mand og jeg skulle have været afsted på kæreste weekend, men han blev desværre syg last minute, og heldigvis smed min dejlige veninde Camilla alt hvad hun havde i hænderne for at tilbringe weekenden sammen med mig. Det har vi gjort før, og vi er begge fans af spa, tøsehygge og svensk godis ikke mindst 😉
Og jeg er faktisk ovenud lykkelig for at det var Camilla (og hendes store portion tålmodighed overfor mig…) der var med mig på tur – det viste sig nemlig at jeg havde taget fejl af datoerne således, at vi var booket fra lørdag-mandag og ikke fredag-søndag… Ej men altså…Typisk mig! Og svedperlerne haglede da også ned af ryggen og kinderne blussede om kap med pejsen, da de søde mennesker bag skranken oplyste at der var en stor konference netop den dag, så ALT var udsolgt. Som i ALT på hele hotellet. Panikken bredte sig, og her var jeg glad for at det var Camilla og ikke Kim der var med – men heldigvis for os, er personalet på Falkenberg så overdrevet søde og hjælpsomme, så de fik også booket på Hotel Ocean som lå lige i nærheden fra fredag til lørdag. For egen regning dog. Men det kan varmt anbefales – og det ligger vitterligt lige på stranden. Totalt lækkert! (og de havde nogle vanvittige gode pommesfrites og bearnaise sauce som jeg druknede min irritation over mig selv med…


L O U N G E,  P AL M E R  &  D R I N K S


img_20171121_210516_782Anyway – lørdag vendte vi tilbage til Falkenberg, og hoppede straks i tøfler og badekåbe efter at være tjekket ind i den mest fantastiske suite med udsigt udover havet. Alt er indrettet i den skønneste badehotels stil, og jeg elsker det. Fint tapet, planter, gamle billeder, himmelsenge og med udsigt til havet  fra sengen. Når vinduet eller døren ud til den store terrasse står åbent, kan du høre bølgerne bruse – balsam for krop og sjæl, og Camilla var ligeså begejstret som jeg var.

Jeg glædede mig helt vild til at gense og vise Camilla det nye loungeområde, da jeg var der kort i november, hvor vi havde julefrokost med Cahetu, og derfor havde set hvor lækkert det var. Men denne gang havde vi mere tid, og jeg nød bare at kunne lade roen indtage kroppen, mærke skuldrene sænke sig og nyde tilværelsen lige nu og her.img_20171120_144125_440billede-20-01-2018-12-05-51Spaloungen er spækket med palmer, oliventræer og andre grønne planter som leder tankerne hen sydpå, ligesom den dejlige varme temperatur og loungebaren oser af en ferie til de varme lande.

Vi boede nærmest på en af de lækre store senge med bløde puder hele opholdet, og nød friskpresset juice, lækker tapas, salater, drinks og snacks fra baren – helt vidunderligt og så tiltrængt. Jeg var vild med Falkenberg Strandbad før – men efter det nye lounge- samt udendørsområde er kommet til, klapper jeg i mine små hænder. Jeg synes faktisk ikke at der mangler noget som helst nu, og det er mit absolut yndlings spasted <3billede-20-01-2018-14-06-12billede-20-01-2018-12-50-35billede-20-01-2018-12-56-06Udover at nyde livet i spaloungen kan man dase i det smukke 20 meter lange bassin, som er lavet i fine grønne og guld mosaikker. Måske I kan huske jeg har vist et billede frem på Instagram derfra? Her har man  udsigt udover stranden og havet, alt imens overdådige lysekroner, guldarmaturer og store palmer, giver dig fornemmelse af at du er havnet i himlen.

Vi var også en tur igennem den skønne Ivory oplevelse, men den vil jeg ikke komme nærmere ind på her, da I kan genlæse hvad den går ud på i dette indlæg. Det er absolut et must at prøve – så hyggeligt, og man føler sig som et nyt menneske efter de små 2 timer.


O R A N G E R I, H A V B A D  &  P O O L   I  D E T  F R I


billede-21-01-2018-13-54-42img_7557billede-20-01-2018-11-22-41 billede-20-01-2018-11-36-10Det store udendørs område er indrettet i samme lounge stil som resten af strandhotellet, og her kan du få champagne – eller andre drinks, mens du nyder det varme vand og den kolde luft i ansigtet. Virkelig lækkert at nedsænke kroppen i enten Champagnepoolen som er 38 grader, eller den lidt større pool på 33 grader, mens man lader ansigtet være ovenvande og føler den friske luft mens fornemmelsen af ren velvære og afslapning når helt ind i knoglerne. Der findes store solsenge rundt omkring poolen, som jeg kun kan forestille mig, må være helt fantastiske at ligge og dase i når sommeren er over os. Det har jeg endnu tilgode at prøve. Vi stor nød at være udenfor, og det var utrolig smukt da mørket faldt på, og de fine lamper tændes.billede-20-01-2018-11-27-03Og som en ekstra gevinst ved dette besøg, så lykkedes det mig sørme denne gang at få et dyb i havet. Jeg har længe godt kunne tænke mig at hoppe i det iskolde vand, men jeg er en kæmpe kylling! Som i typen der ikke kommer i vandet om sommeren kylling…Men nu skulle det være, og vi tog mod til os, og gik med favnen fuld af bløde håndklæder ud på den lange bro i kulden. Efter et par ekstra overvejelser hoppede jeg let og elefant i vandet, mens jeg skreg så højt at folk må have tænkt at jeg var bindegal 😉 Men jeg gjorde det, og da vi sad i saunaen bagefter, følte jeg mig lidt som et bedre menneske…billede-21-01-2018-13-24-40billede-20-01-2018-15-29-49Desværre var vejret ikke helt med os i denne omgang. Gråt, og overskyet alle dage og et par grader varmt. Ikke at det ikke var lækkert og smukt alligevel, men når solen skinner, og man oplever den smukkeste solnedgang i disse fantastiske omgivelser, så får den lige en tand ekstra på lykkerusen. Hvis I vil se hvordan Falkenberg Strandbad tager sig ud i frostklar luft og eventyrlig solnedgang, så gense indlægget her


D I N N E R  W I T H  A  V I E W  &  M U S I C  Q U I Z


Udover at nyde livet i spaloungen samt få rynkede tæer og fingre i poolen, så spiste vi selvfølgelig også lækker mad. Her vil jeg endnu engang slå et slag for deres overdådige morgenmadsbuffet! Hvis der er noget jeg elsker så er det en lækker morgenmad – især når jeg bare skal stå op og sætte mig til bords og nyde det. Jer der også er mor, ved hvad jeg taler om. Og vi var heldige at få et bord lige ud til vandet – mere kunne jeg ikke bede om. Scrambled eggs, pandekager, frisk frugt, svensk bagværk, smoothies, juice og meget meget mere. Virkelig lækkert.billede-21-01-2018-09-15-15-1Når man har har spist middag, kan man enten trække sig tilbage til sine egne gemakker, eller som os, sætte os ned i foyeren, hvor der er en skøn åben pejs, store sofaer og lænestole, spil, drinks, te og kaffe… OG musikquiz! På trods af at musikken var svensk (det meste af den), og vi ikke havde en chance for at vinde, stillede vi op Camilla og jeg – og det var sindsygt sjovt! Sjældent har jeg grint så meget, og det var ret hyggeligt at sidde der med en masse fremmede mennesker, som alle havde samme formål -nemlig at hygge sig!

Tak for endnu en fantastisk weekend Falkenberg Strandbad – jeg glæder mig allerede til vi ses igen.billede-21-01-2018-10-27-44

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#pinkonsdag