Sne

Mandagsønsker

1 Fin og sød top / 2 Pæne ballerinaer/ 3 Smuk loftlampe* (udsalg) / 4 Musthave top / 5 Smuk blomstret nederdel 6 Feminint maxiskirt / 7 Smukke øreringe* / 8 Lækker leo bluse* / 9 Fin neglelak*10 Lunt pandebånd / 11 Virkelig fin bordlampe* (udsalg) / 12 Fineste nederdel / 13 Forårsfin nyhed fra Ganni / 14 Cool taske / 15 Fedt gennemsigtigt net /16 Fin barstol /17 Skøn plisseret nederdel* / 18 Klassisk rispapirslampe / 19 Cool sneakers / 20 Sød nederdel med mønster

Fine mandagsønsker, sneen der udeblev og en travl uge

Jeg har taget hul på en både skøn men også travl uge! Det er nemlig den tid på året hvor både CIFF og Formland løber af stablen – desværre lige samtidig som de plejer. Begge ting starter nu på onsdag –  det er altså virkelig dårlig planlægning. Øv altså.

Jeg tager turen til det jyske med mine 2 dejlige kollegaer og vores fine lys fra Paia Copenhagen, og jeg står selv på Formland alle dage  fra onsdag-søndag. Jeg glæder mig til at møde en masse søde og spændenede mennesker – nuværende forhandlere, nye forhandlere (forhåbentlig), samarbejdspartnere, kollegaer og måske nogle af jer derude? Kom endelig forbi at sige hej hvis i spotter mig – jeg er SLET ikke farlig som nogle af jer går og tror 😉

Jeg er på ingen måde klar – mangler at pakke alt, og skal også lige på Cahetu kontoret i morgen – men mon ikke jeg når det. Ellers er der vel butikker omkring Herning hvis jeg har glemt noget 😉 Total tøjkrise haha.

Anyway, tilbage til det som det jo altid handler om om mandagen, nemlig ugens mandagsønsker!

Foråskollektionerne begynder så småt at tikke ind de fleste steder. På arbejdet lander der både Aiayu og Kokoon næste måned – Can’t wait! Jeg er vist også gået lidt i forårsstemning, med alle de nederdele jeg har udvalgt kan jeg se – men der er virkelig mange fine! Se denne fra Kokoon, disse nye fra Ganni, denne drøm samt denne virkelig fine plisserede*. Suk! Og så lige bare ben til – ja tak <3

Har også fundet et par fede tasker jeg godt gad eje. Er vild med denne som ligner en min mormor havde, samt denne ret sjove gennemsigtige pink (har iøvrigt set det gennemsigtige look flere steder)

Collagen byder også på lidt lamper. Jeg fandt nemlig den lampe jeg drømmer om over spisebordet på udsalg – åh vil så gerne eje den! Og så faldt jeg over denne ret søde bordlampe, som jeg er ret vild med. Den er også på tilbud! Og så kunne jeg ikke dy mig for at tage en klassisk rispapirslampe med – de er åbenbart det nye sort lige nu 😉

Pssst! Må lige komme med en servicemeddelse om, at mit yndlings hyggesæt* nu er kommet i et fint snakeprint samt en lækker ensfarvet grå nuance. Selvtak 😉

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sne