Mandagsønsker

Ny farve på yndlingsjakken

Endelig – termojakken er landet i farven caramel

Som I ved så er jeg kæmpe fan af MarMar Copenhagen*, og ikke mindst deres overtøj. I særdeleshed deres termotøj er vi svært afhængige af herhjemme, og har haft det siden det kom frem. Da jeg var på CIFF i august, forelskede jeg mig hovedkulds i den nye smukke farve på termojakken* – både til mig selv og ungerne, og det var svært at vente en hel sæson på at den kom i butikkerne!

MEN nu er dagen kommet – jakken (samt en masse andre fine nyheder) er netop landet, og jeg har klikket den hjem med det samme. Jeg sværger til den gamle model, selvom den nye fede bomber udgave også er mega fin! Men jeg har altså klikket denne* hjem til mig selv, samt den i samme farve til Harald. Gro skal lige have lov at lure hvad hun gerne vil have – hun er en bestemt lille dame 😉

Se lige hvor smuk den farve er på billederne her – og jeg ELSKER den jakke. Virkelig. God til alle sæsoner stort set – absolut musthave! Og se lige iøvrigt også strikken* – den har jeg også forkælet mig selv med <3

Og det går som altid stærkt da det er en populær model #justsaying

Bestil din nye jakke lige her*

Og lidt til børnene… 

Shop de fine nyheder fra MarMar Copenhagen her*

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandagsønsker