Drømmelampen

Boligfavoritter netop nu

1 Skøn lampe / 2 Lækker lounge sofa* / 3 Rå og skøn krukke* / 4 Fed daybed / 5 Smuk stribet pude / 6 Fin barstol/skammel / 7 Sjovt pynte kirsebær (flere farver) / 8 Stribet sengetøj / 9 Smuk bordlampe* / 10 Lækkert sofabord / 11 Hyggelig hængestol / 12 Sødt badeværelsessæt / 13 Smuk vase / 14 Skøn stol til terrassen / 15 Lækker regntønde* / 16 Fin og enkel skammel / 17 Fineste liggestol* 

Et lille pip

Først – beklager stilheden. Jeg har simpelthen haft for meget om ørene. Gro og jeg havde en rigtig dejlig tøsetur i det svenske fra fredag morgen til søndag aften – det skal I nok høre meget mere om <3  Mandag stod den på arbejde, tirsdag lagersalg med vores lys, onsdag arbejde – og så nåede vi frem til i dag torsdag som er helligdag. Thank God! Jeg trænger så meget til at være lidt hjemme og få luet ud i vasketøjet, ryddet op, hygget samt slappet lidt af – og få arbejdet noget af det jeg mangler. Jojo, jeg ved godt hvad jeg skal bruge de næste 3 dage på – men det er rart bare at kunne tage det i eget tempo, og vi har absolut ingen planer. Det trængte vi til.

Men jeg har altså ikke haft tid til at være forbi domænet her, så her har været noget stille – og næste uge bliver også lidt travl. Men håber at have et spændende indlæg klar til jer, som jeg har glædet mig meget til at fortælle jer. Stay tuned…

Fine fine sager til ude og inde

I dag (eller i morgen bliver det jo nok for de flestes vedkommende, da kl. nærmer sig midnat), får I lidt boligfavoritter. Jeg synes nemlig at der findes overordenligt mange fine sager lige for tiden. Sjove, pæne, enkle og klassiske ting, som jeg godt gad tilføje et par stykker af til herhjemme.

Især regntønden* drømmer jeg i den grad om. Vi har snakket om i mange år at vi skulle have en sådan til alle mine blomsterkrukker, men er ikke blevet til noget. Jeg har altid gerne ville have en gammel en af slagsen som passede ind i stilen, fremfor en af plastik, så mon ikke vi bare skulle få klikket den hjem?* Den er ikke så dyr, og ret fin! Og nu vi er ved krukker, så se lige denne her* – er den ikke fin!? I er maaaange der altid spørger til mine krukker, så tænker denne også må være noget for jer…

Ellers så er jeg faldet over en fin daybed, et sjovt pyntekirsebær (som også fås i en fin pink – Gro ville dø for et), en ret fin nyhed fra HAY, fine sager til badeværelset, coolt sofabord og meget mere. Og så sukker jeg stadig efter denne liggestol*, som mange af jer også var vilde med. Den er ikke specielt dyr faktisk. Var helt overrasket 🙂 Og som førnævn er jeg vild med H&M Home – de har altså nogle fine sager. Har for nylig købt denne fine pude med kvaster til kun 79.95 for betrækket. Det er altså lige til at klare…

Måske det kunne inspirere nogle af jer? Det er tit I er inde og lure i de gamle inspirationsindlæg a la dette i hvertfald kan jeg se.

Må I få en dejlig forlænget weekend de af jer der har det, og god weekend til jer andre når I når så langt <3

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Drømmelampen