Royal Run, nye vaner & lidt nyt i stuen

Mandagsønsker – Birthday style

1 Skøn sengegavl* / 2 Yndlings parfumen / 3 Læsestof til sommerferien / 4 Fin rosa kjole / 5 Fin ankelkæde* / 6 Smukke øreringe* / 7 Sød billig top/ 8 Musthave steamer* / 9 Fine sandaler / 10 Cool sneakers (tilbud) / 11 Yndig kjole / 12 Pæn badedragt / 13 Smuk bordlampe* / 14 Lækker blå kjole / 15 Skøn cardigan til kølige sommeraftener / 16 Fin og sød sommerkjole / 17 Skøn keramik fra Aiayu / 18 Fine øko viskestykker / 19 Skøn strandtaske / 20 Vaflet og stribet øko badekåbe / 21 Bog med nye vaner / 22 Fed og rå havebænk / 23 Fineste champagneglas

Gud ja – jeg har jo fødselsdag…

Kender I det med, at man lidt glemmer sin egen fødselsdag?

Jeg har altid elsket at have fødselsdag, men jo ældre jeg bliver, destor mere glemmer jeg lidt dagen. Mandens, ungernes og resten af omgangskredsen huskes – men min egen. Det er jo bare mig – en helt almindelig dag, som ligner alle andre stort set og mig der alligevel står i køkkenet 😉

Sidste uge tikkede der en sms ind fra min mor. “Holder du fødselsdag i år, og hvad ønsker du dig?”

Hmm – ja det var da et godt spørgsmål – for er vi virkelig allerede så langt henne i juni?! Og ja, det er vi. På søndag fylder jeg endnu et år, og det har jeg det egentlig meget afslappet med. Jeg kan jo ikke ændre på det faktum at jeg snart runder de 4o – men det er også helt ok. Jeg har fået en del livserfaring, og føler at jeg har efterhånden har fundet min rette hylde for hvad det er jeg skal være “når jeg bliver stor” og jeg trives pt. i den rolle jeg har – selvom det ikke er noget jeg bliver rig af. Men jeg er glad, og det fungerer godt for vores familie.

At jeg så har fået rynker i panden, ballerne ikke sidder så højt og mormor armene er lidt løsere end de plejer – det må jeg tage med. Jeg er ikke 25 længere. Men jeg kan godt mærke at jeg skal hanke lidt op i mig selv sådan rent helbreds- og sundhedsmæssigt. Få min søvn, bruge nogle gode cremer, spise sundt og sørge for at få min motion. Det er svære at komme af med fedtet på sidebenene, og håret er i øvrigt også blevet en del gråt i toppen. Haha – glæden ved at nærme sig de 40. Men jeg tager det hele med, men satser på lige at give mig selv en overhaling de næste par måneder. Rent sundhedsmæssigt. Derfor ønsker jeg mig også bogen her – har hørt meget positivt om Michelles principper. At de er til at holde bagefter – selv for en romkugle-chokolade-bland-selv-sliks-afhænig som jeg 😉

Mandagsønsker i fødselsdagsforklædning

Anyway – det var jo slet ikke en længere snak om at blive gammel I skulle have fornøjelsen af. Det er mandag, og dermed er ugens mandagsønsker naturligvis på programmet. Mange af jer, har nok ikke tid til at kigge forbi i dag fordi det er helligdag – men I skulle have dem alligevel. I anledning af min noget føromtalte fødselsdag sidst på ugen, så er de spækket med lidt ting jeg ønsker mig lige nu.

Særlig ønsker jeg mig en ankelkæde, og er falde for denne på collagen. Men så stødte jeg på denne 3-pak med virkelig søde kæder til kun 59.95 – så måske det skulle være den jeg ønskede mig i stedet? Jeg tænker det kunne være fint med en kæde henover sommeren – og det minder mig om min ungdom hvor jeg altid gik med sådan en #nostalgi

Jeg ønsker mig også denne fine tøsede steamer* – jeg HADER at stryge, og denne er helt genial til at få tøjet til at se pæn ud. Mega smart – og så er den lyserød. Win win ik? Men jeg ønsker mig faktisk ikke som sådan noget – jeg mangler jo ikke noget hvis man skærer helt ind til benet. Jeg kan bare altid fine smukke sager jeg godt kunne drømme om. Måske et abonnement til Alt for Damerne – jeg købet det alligevel hver uge, eller et måltidskasse abonnement. Praktiske ting 😉 Men mest af alt drømmer jeg nok om at kunne tage på sommerferie med Kim, Harald og Gro til sommer. At finde pengene til en SKØN ferie sydpå et par uger, hvor vi skal bade og komme helt ned i gear. Vi har endnu ikke heeeeeelt planlagt ferie nemlig – men det bliver ikke en charter som sidste år. Det er simpelthen for dyrt synes jeg. Vi må se hvad vi finder på 🙂

Nå, mon ikke jeg lige skulle finde støvsugeren frem og give huset en overhaling, inden jeg hopper i mit løbetøj og sætter kursen mod København og Royal Run – måske vi ses derinde?

Rigtig god 2. pinsedag <3

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Royal Run, nye vaner & lidt nyt i stuen