Paris, taknemmelighed & kærlighed

5 små tidlige jule musthaves

1 Kageforme HER / 2 Fint pynt HER / 3 Sjove ophæng HER / 4 Fin vase HER / 5 Gavepapir HER

En snert af jul

Med 2 måneder til jul i dag, så er det vel så småt på sin plads, at begynde at snakke lidt om jul her på domænet. Og jeg ved at der, udover jeg selv, findes flere julegrise derude – I plejer at være med på julehygge i hvertfald.

Jeg selv ELSKER jul. Det må jeg indrømme. For mig er det ikke selve juleaften der er noget særligt – den er ligesom bare kulminationen ovenpå årets hyggeligste måned. Men den sidste tid op til december måned med julehygge, julekalender, juleknas, adventskrans – ja det stornyder jeg. Og jo selvfølgelig glæder jeg mig da også til juleaften – men for mig er 1-24 december de hyggeligste. Elsker julehyggen med ungerne herhjemme, og de elsker heldigvis jul ligeså meget som deres mor.

Jer som efterhånden har fulgt med i mange år, ved hvordan jeg pynter op til jul, og hvad der betyder noget for mig. Den enkle pynt, den hjemmelavede, naturen, kranse, finurlige julekugler og nostalgi fra gemmerne.

I år vil jeg lave en adventskrans ud af tørrede blomster tror jeg. Måske en stor buttet krans af Hortensia med 4 tykke lys, ligesom jeg vil binde tørrede blomster på min evighedsstage fra Ferm Living*. Og så skal der tilføjes lidt finurlig pynt, et par nye fine ting jeg har udset mig, bæredygtig julepynt samt lærkegrene og kogler fra gåture i skoven naturligvis.

Jeg har fundet de viste sager hos H&M Home – de har en fin Christmas Shop man kan gå om bord i <3

Suk jeg tæller dagene. Gør I også?

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Paris, taknemmelighed & kærlighed