Weekend

Partytime

1 Flot & enkel sort kjole / 2 Sød sort hårbøjle med perler / 3 Smuk buksedragt med glimmer / 4 Fin cremefarvet blazer / 5 Feminin cremefarvet kjole / 6 Bling bling hårspænder / 7 Cremefarvede bukser / 8 Sorte støvler med frynser / 9 Smuk kjole med palietter / 10 Yndig skjorte med fine knapper /11 Fin glimmertop / 12 Sød cremefarvet hårbøjle med perler 

Snart tid til julens- & nytårets festivitas

Om knap to måneder er julens fester overstået, den sidste småkage nok spist og vi er på vej ind i et sprit nyt årti – ret vildt at tænke på! Men inden vi når så langt, så skal det hele heldigvis fejres med manér, og ingen fest uden glitter og glimmer vel?

Ligeså meget som jeg dog elsker det klassiske og mere stringente look til fest, ligeså meget elsker jeg også at give en særlig lejlighed et touch af glamour – især til nytår. Vi har dog både fejret nytår i palietter og pyjamas flere gange – begge dele dejligt! Men jeg må nu indrømme, at der er noget særligt ved at tilføje lidt glitter og glimmer til især årets sidste aften.

I den anledning, har jeg fundet lidt forskelligt festligt tøj og pynt frem, som jeg godt selv gad iføre mig til enten en julefrokost, hvis jeg nu var så heldig at skulle til en sådan, eller nytårsaften. Og det hele koster ikke det hvide ud af øjenene, hvilket er et plus når december i de flestes tilfælde er en anelse dyr for pengepungen…

Hvad siger i? Er I til glimmer og glitter til decembers festlige lejligheder?

Psssst! De fine hårbøjler til kun 79,95 kan pifte en hver dårlig hårdag op tænker jeg…

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekend