Mandagsønsker

BookBeat – tusindvis af historier til dine øregange + GRATIS gave!

Annonce for BookBeat

Historier i din øregang – helt ubegænset & for hele familien

Som I ved er jeg svært glad for lydbøger. Ja, det er vi faktisk alle fire herhjemme – store som små. At kunne have adgang til tusindvis af historier på mobilen er både smart, nemt og billigt, og noget der er svært at undvære, når man først er kommet igang med at få historier ind af øregangen lige når man har lyst.

BookBeat er en streamingtjeneste, hvor du kan finde og lytte til spændende lydbøger direkte på telefonen – helt ubegrænset og uanset hvor du befinder dig! De er netop er kommet til Danmark, hvorfor jeg gerne sætte lidt fokus på dem i dag. Bookbeat har nemlig bøger til alle – uanset smag og alder. Der er både noget for store og små, hvilket vi er glade for hjemme hos os. Vælg f.eks. mellem romaner, thrillere, børnebøger, biografier, “feel good”bøger eller man kan blive inspireret til at lytte til en af de historier man bliver foreslået i app’en.

Lyt når & hvor du vil – også offline

Èn af de ting hvor jeg synes at BookBeat er virkelig med på beatet, er i deres app.

App’en er for det første nem at bruge, og rent visuel er den enkel og overskuelig, hvilket jeg godt kan lide. Den har 5 forskellige menupunkter; hjem, inspiration, kategorier, søgefunktion samt din personlige profil, hvilket er meget overskueligt og nemt at navigere rundt i.

BookBeat app’en er god til at give dig inspiration til de næste lydbølger du kan lytte til alt efter hvad du sidst har hørt, og så er jeg svært glad for de forskellige indelinger der er i kategorierne. Jeg er nemlig ikke altid lige så god til at have styr på enten titel eller forfatter, og derfor finder jeg ofte frem til den historie jeg gerne vil lytte til, gennem kategorierne. Smart. Og pludselig er man blevet inspireret til at lyttet til noget helt andet, fordi der er så meget at vælge i mellem under de forskellige genrer.

En ting jeg særligt vil fremhæve er, at man selvom man ikke er i nærheden af wifi, eller har mobilen offline, så kan man lytte til sine favorit lydbølger. Hos BookBeat kan du nemlig både streame lydbølgerne via din data/wifi men samtidig også downloade historierne og gemme dem i dit bibliotek, så du kan lytte til dem når du har lyst – også selvom du ikke har afgang til wifi. Det er vildt smart, og genialt når man som os kører en tur til Lolland i ny og næ, og Harald og Gro, så kan sidde og lytte til deres favorit historier uden at bruge data.

1 måneds gratis BookBeat til dig!

Vi nærmer os så småt min yndlingsmåned; december, og derfor skal I naturligvis lige forkæles lidt.

I samarbejde med BookBeat, har jeg fået lov til at give jer 1 hel måneds GRATIS prøveperiode på skønne lyttebølger i øregangene. Alt hvad du skal gøre er at tilmelde dig via linket her og bruge rabatkoden mamamaruska2019 – så får du 1 måneds gratis BookBeat.

Og der er naturligvis ingen bindinger, og du kan til en hver tid afmelde dig

Mine favoritter

Lige nu lytter jeg til Ser du månen, Daniel, som er helt fantastisk. Gribende, rørende og hård. Normalt er jeg ikke så god til den slags historier, men denne måtte jeg altså lytte til. Ellers har jeg på min lytteliste lige nu: For enden af regnbuen af Silas Holst, Jeg er F*ucking hot af Renée Toft Simonsen, Becoming af Michelle Obama, lidt tøse romantik af Kevin Kwan samt den nye inspirerende bog Velsmurt hjerne af Martin Kreutzer og Simon Weisdorf, som jeg glæder mig til at læse.

Ja, der er nok at tage af – og man kan altså nå at lytte til meget på 1 hel måned. Tænk sig, en hel måneds gratis historier til at hygge sig med. En god måde at komme lidt ned i gear inden den travle juletid tager over.

Jeg selv har gode historier i ørene, når jeg f.eks. skal slappe (helt af) af som på billederne herover. Det er virkelig noget jeg øver mig i – bare at være til og nyde roen mens jeg lytter. Men det er rart. Jeg bruger også BookBeat når jeg er ude at gå en lang tur langs vandet, står og laver mad, når der gøres rent, eller når jeg er i haven.

Man bliver hurtigt afhængig af at lytte – det må nok være den eneste ulempe der er ved BookBeat.

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandagsønsker