Status på mindre sukker & flere skridt

December

Jeg ved det. Her har været stille. Og så var det pludselig december.

Eller i realiteten er vi jo allerede over halvvejs. 16. december viser kalenderen helt nøjagtigt, hvilket betyder, at der i dag er præcist 1/2 år til at jeg fylder 40 år. Crazy at tænke på. Både det, at vi snart siger farvel til 2020 – et år helt udover det sædvanlige, og et som vi aldrig vil glemme. Men også at jeg efterhånden er ved at blive så gammel. Ikke at jeg føler mig gammel – 40’erne er jo de nye 30’ere har jeg ladet mig fortælle, og jeg har det også fint nok med selve tallet, og det at blive ældre. Har jeg aldrig været bange for at blive.

Det er mere det, at jeg erindrer fra min egen barndom fra dengang mine egne forældre blev 40 – og nu er det mig der er der. Lige der midt i livet, hvor tilværelsen nu byder på voksenliv med hus, bil (og nu også kørekort), kat, madpakker, arbejde og snart to teenagere der er vokset mig over hovedet. Og det er der ikke noget galt i – slet ikke. Nogle gange er det bare sjovt at stoppe op, iagttage og mærke efter hvor det er man pludselig befinder sig, fordi tiden bare flyver afsted og vi alle har så travlt nu om dage.

Og så slog det mig. Jeg er pludselig ikke helt ung længere, og har nok snart levet mine bedste 40 år. Og det kan godt være lidt skræmmende. Jeg håber dog at de næste (mindst) 40 år byder på mange gode øjeblikke og oplevelser med dem jeg holder af – for man kan jo ikke skrue tiden tilbage og være ung på ny eller få tiden der er gået igen. Ligesom man ej heller kan vide hvad dagen i morgen bringer. Slet ikke disse tider vi befinder os i netop nu.

Men jeg synes jeg er blevet bedre til at mærke efter. Bedre til at prioritere mig selv og finde frem til den person jeg gerne vil være – og det er en ret stor ting <3

Anyway, det var egentlig blot lidt december glimt jeg ville dele herinde for at bryde tavsheden, men da jeg så datoen, slog det mig lige. Glimtene får I herunder.

Må I få en dejlig sidste tid af 2020 – pas på jer selv.

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Status på mindre sukker & flere skridt