Når tryghed er alfa omega

December

December travlhed

December, december, december – måneden er allerede i fuld gang, og tiden går simpelthen alt for stærkt herhjemme! Jeg kan næsten ikke følge med – men det er på den gode måde heldigvis. Vi har dog de sidste par måneder haft liiiiidt for mange planer hver weekend, hvilket er meget ulig os, hvorfor vi alle er ved at være godt brugt. Især når man så også har travlt til hverdag.

Ydermere har vi jo præsteret at få to vinterbørn, som også har skulle fejres på behørig vis. En der blev teenager, og en der havde sin første runde fødselsdag. Begge dele jeg gerne vil skrive lidt mere om en dag. Det er nemlig to ret store ting synes jeg. Lige nu, ville jeg blot lige kigge ind forbi, så I ikke tror at jeg har glemt jer.

I skal også snart høre nyt om hvordan det går med mine tænder. Uha det hele er så spændende altså, og jeg er så glad! Det lover jeg bliver inden jul. Og så er I rigtig mange der har efterspurgt både mandagsønsker samt julegave inspiration til både mig selv og ungerne – og det er nok næsten ved at være for sent nu. Men ser om jeg lige kan nå en lille smule måske hvis tiden tillader det. Næste weekend er nemlig også booket op, og så er det faktisk juleaften stort set. Pyha siger hende der mangler stort set ALLE julegaver…

Og jeg skylder jer desuden også et indlæg fra min mors og min tur til Paris – det bliver til januar tror jeg, eller i juleferien. Wau det var så magisk en tur – det skal I forkæle jer selv med engang om muligt.

Jeg håber, at I har fået en dejlig start på årts hyggeligste måned – heldigvis har dagen i dag været helt nede i gear for vores vedkommende, og julekasserne blev (omsider) fundet frem. I morgen tidlig vil jeg ud at løbe en tur ved vandet inden arbejdsdagen går igang – det må være en god start på ugen tror jeg, og det har jeg lovet at prioritere denne uge.

December er nu magisk, når man lader den kravle ind under huden.

Rigtig glædelig 2. søndag i advent til jer <3

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når tryghed er alfa omega