Længslen til at stikke af!

Den perfekte ikke-fødselsdagsbarns-gave

image

Om små to uger har Harald fødselsdag. Hele 8 år! Puha synes han er en STOR dreng nu… Og hans mor en gammel kone 😉
Mere om hans fødselsdag i et andet indlæg – er ved at lægge sidste hånd på et indlæg med fødselsdagsønsker.

I min barndom havde vi en tradition om, at der skulle være en lille ting til den som ikke havde fødselsdag. Jeg husker tydeligt, hvor stolt og glad jeg blev når der stod en lille gave på min plads selvom det var min søsters fødselsdag. Den tradition har vi ført videre herhjemme og jeg synes det er så hyggeligt. Glæden i ungernes øjne – både når bror/søster pakker deres gaver op, men også spændingen om hvad der nu er i deres egen lille gave.

I år faldt valget på denne yndige snekugle fra Djeco.
Jeg har været forelsket i den lige siden jeg så den første gang! Jeg Gro måtte bare eje den. Dog var den lige lidt dyrere end en normal ‘søskendegave’ men med et gavekort til ELLE BELLE slog jeg til. Den er desværre udsolgt hos dem nu, men de får flere på lager om ca. 12 dage 🙂

Glæder mig som et lille barn til at hun pakker den op så vi sammen kan kigge på den mens den lyser og glimter så fint. Når den tændes falder sneen fint rundt om bambi og lyset har timer, så den automatisk slukker efter 2 timer. Så smart!

 

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

2 kommentarer

  • Karina

    Hvor er den fin det er rigtig god ideer

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lone B

    Hvor er den fin – og sød tradition ;o) Vi har faktisk gjort det stik modsatte herhjemme, nemlig at de skal lære at man ikke altid får når den anden får – nok mest for at de skal forstå det, så man undgår de situationer jeg har set, hvor den der ikke har fødselsdag stjæler billedet fuldstændigt ved at skabe sig fordi DE ikke fik en gave – ikke mine børn naturligvis ;o) I den sidste ende er det nok bare et spørgsmål om opdragelse – og om hvad der passer i ens familie – men det er en sød tanke alligevel – og bedsteforældre og tanter har alligevel tit haft en bette ting med til den anden – så helt undgået det har vi ikke ;o)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Længslen til at stikke af!