Drømmebordet

Juicecleanse resultat

SlowjuiceSå kom jeg igennem mine 3 dages juicecleanse fra Slowjuice Copenhagen.

Det har været virkelig lækkert og jeg har det SKØNT i min krop. Fuldstændig ligesom jeg havde sidste gang – denne gang har min sultfornemmelse dog været en anelse mindre da jeg udover den friske juice, drak en mandeldrik, urtethe samt en cocosjuice dagligt. Det gav en god mæthedsfornemmelse og jeg har ikke været ved at dø af sult – på trods af, at mine kære studieveninder har mæsket sig i lækkert mad, chokoladekalendere herhjemme samt duftende pizzaer en sen kold og mørk aften 😉

Jeg modstod og det er jeg vildt stolt af! Især fordi det er i den mørke vintertid, hvor varme retter gør sig godt fremfor kølige juices.

Fristelser er der mange af, men når jeg har sat mig noget i hovedet, så kan jeg altså godt gøre det. Som jeg før har skrevet, så virker de her juicedetox meget bedre for mig, end blot at sige at jeg nu SLET ikke må få noget usundt over en periode. Så falder jeg i.

Med en juicedetox der ved jeg hvad jeg skal drikke – og det hele står færdigt til mig, så der er ingen panik når det er spisetid. Perfekt for en regnorm uden rygrad som jeg 😉

Jeg har været meget tilfreds med smagen og konsistensen af juicerne – det har stor betydning for forløbet og jeg vil klart anbefale et smut forbi Slowjuice, hvis du gerne vil have en pause for julegodterne. Kroppen kan slet ikke klare alt det sukker og fedt, mange af os mæsker os i henover december… Du kan vælge enten en 1, 2 eller 3 dages juicekur alt efter hvad du har brug for. Hvis du virkelig trænger til at gøre noget godt for din krop laver Slowjuice her i december også en Team Cleanse, som er 3×3 dages juicekur. Du kan endnu ikke få dine juices tilsendt, men jeg har ladet mig fortælle at levering kommer i januar måned så alle rent logistisk har mulighed for at give sin krop velvære og fornyet energi -både mentalt og fysisk.

Jeg har det i hvertfald skønt og føler mig klædt på til at klare resten af min eksamensperiode uden at skulle fylde mig med en masse skidt. Selvfølgelig skal jeg have en masse lækkert – men når man føler på egen krop hvad det gør at undvære alle de ting i tre dage – vil man gerne passe lidt ekstra på sin krop derefter 🙂

Udover at have det skønt, har jeg tabt 2,5 kg – en dejlig sidegevinst – men mon ikke de hurtigt kommer på igen 🙂

Du kan finde den juicekur jeg har været på HER, hvis du er nysgerrig 🙂

For god ordensskyld vil jeg lige nævne at juicekuren IKKE er sponsoreret – jeg vil bare gerne dele min oplevelse, da i var meget interesseret sidst 🙂

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

4 kommentarer

 • Det lyer slet ikke ringe 🙂 Det burde måske være julegaven til sig selv i år 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Jespersen

  Hey. Jeg kan kun nikke genkendende til alt det du skriver – jeg har 1. dag efter 3 dages cleanse og har det nøjagtigt ligesom dig! Det har bare været en fed oplevelse og jeg gør det helt sikkert igen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria-Therese

   Hvor dejligt at høre! Jeg har det stadig super fedt – glæder mig allerede til at jeg hopper på en tur mere i januar 🙂 Det er kræs for krop og sjæl!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Drømmebordet