Forårsklar i haven #1

Barcelona here we come!

vacayYAY – manden min har netop trykket på knappen og bestilt fly+hotel til Barcelona i maj måned. Ham og jeg. Behøver jeg at sige at jeg glæder mig HELT VILDT!?

Sagen er, at vi havde snakket om at vi rigtig godt kunne tænke os at komme et sted hen og lade batterierne op. Siden jeg har været syg trænger vi bare til lidt ekstra tosomhed engang i mellem og det er blevet en ting vi prioriterer mere nu efter vi er ude på den anden side af det operationshelvede vi var igennem.

Vi har været på et par SKØNNE weelness ophold på Comwell – og skal faktisk igen her efter påske da jeg havde lyst til at forkæle ham lidt ekstra for engangsskyld – men vi har længe drømt om at tage på en lille tur udenlands bare ham og jeg. Vi gjorde det for nogle år siden da jeg fyldte 30 (åh gud – snart 5 år siden jo!) og det var fantastisk. Det var sundt for mig at slippe ungerne og sundt for Kim og jeg at kigge hinanden i øjnene, kysse på hinanden og komme ud og opleve noget. MEN på SU er det bare ikke altid liiiiige til at prioritere sådan en rejse – slet ikke efter at vi har fået det nye hus. Der er altid noget der kan bruges penge på…

Men hvor om alting er, så er det nu faldet ud således som jeg nævnte i begyndelsen, at vi skal på en forlænget weekend til Barcelona til maj. Min bedre halvdel skal nemlig på konference i forbindelse med hans arbejde og så var han så sød at spørge om jeg ville med – heldigt for mig 😉 Rent økonomisk har det jo en klar fordel i at vi så bare skal betale for min flybillet samt den ekstra overnatning vi vælger at tage – det er da win win!

Jeg måtte bare lige dele min begejstring med jer – jeg kommer ikke så tit ud 😉

God søndag aften!

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forårsklar i haven #1